Ma nema na čemu a nisam ja baš tako daleko od N.Bečeja ali u svakom slučaju ako treba slame tu sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matić je napisao(la):Kad je muka ajde Đuka,a kad .ebete Đuku ne zovete.
Dukanac je napisao(la):Isao da registrujem auto, kad tamo iznenedjenje.... Dodje cika policajac i privede me zbog neplacene kazne 6h su me drzali u pritvoru dok moji nisu doneli 12500 da plate kaznu.... Ovo je lopovska drzava!!!
Dukanac je napisao(la):Isao da registrujem auto, kad tamo iznenedjenje.... Dodje cika policajac i privede me zbog neplacene kazne 6h su me drzali u pritvoru dok moji nisu doneli 12500 da plate kaznu.... Ovo je lopovska drzava!!!
Dukanac je napisao(la):@ Peto: Razmisljao sam o zatvoru, ali ne mogu, ide malina pa ne moze bez mene, a da je zimski period otisao bih sigurno...
@ Attila: 15 jula mi istice registracija na drugim kolima... Bice veselo!!!
Komšo sačekaće oni još koji dan dok ne uzmeš avans za malinu.Dukanac je napisao(la):Cuti dobro sam prosao, imam jos dve kazne, al nisu videli, samo najvecu su primetili