savoris
Član
ja otišao da siječem neka drva i kiša nas natjerala u tri pm
a prije toga komarci
a prije toga komarci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa otjerate i vi njih u 4 pm........savoris je napisao(la):ja otišao da siječem neka drva i kiša nas natjerala u tri pm
a prije toga komarci
pivo ispred prodavnice kod nas je normalna aktivnost,a i jest slatko kad strčiš s traktora žedan ko ker i u tri cuga ga omlatišNorth ARMY je napisao(la):Pomogli drugovoj kevi da iznesemo onu rashladnu vitrinu iz samoposluge crkli kao magarci pa onda pili pivo ispred prodavnice prvi put u zivotu I jos mi drug mune moje pivo ja otvorim sledece kad ono zamena isss pa nigde kraja sreci,sad u nocnu skitnju.
Pozdravljam Dangera koji je i danas vredno radio video sam auto ispred kuce gde su mu masine kad sam se vracao sa jezera i drugarski mu kazem da ne zateze vise onako svecice kad sam juce menjao bilo je pakleno,da je bio neko normalniji odustao bi
Leko ova slika ti se mnogo razlikuje od one na profilu ovde radis a tamo si se navalio na lopatu,daj menjaj sliku stavi ovu koja valja........leka je napisao(la):Juce krunili kukuruz,a danas obilazili njive evo i slikice:
leka je napisao(la):
sedi malo u ZMAJ-a pa da vidiš dal će svrbeti,nego se ku...š s klasomdanger je napisao(la):ja danas smirglao skoro ceo dan puz i kosu na kombaju da se malo sija i skinem koroziju,umesto smirgla slika ce reci na koji nacin sam radio ,pale prve pare danas,dok se NA vozao i gledao gde mi je auto ja u njegovom ataru brao evrici,jake pare
Post je spojen: [time]1276690676[/time]_________________________________________________
za razliku od montoye nesvrbi me vrat