savoris
Član
ja otišao da siječem neka drva i kiša nas natjerala u tri pm

a prije toga komarci

a prije toga komarci

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa otjerate i vi njih u 4 pm........savoris je napisao(la):ja otišao da siječem neka drva i kiša nas natjerala u tri pm![]()
![]()
a prije toga komarci![]()
pivo ispred prodavnice kod nas je normalna aktivnost,a i jest slatko kad strčiš s traktora žedan ko ker i u tri cuga ga omlatišNorth ARMY je napisao(la):Pomogli drugovoj kevi da iznesemo onu rashladnu vitrinu iz samoposluge crkli kao magarci pa onda pili pivo ispred prodavnice prvi put u zivotuI jos mi drug mune moje pivo ja otvorim sledece kad ono zamena isss pa nigde kraja sreci,sad u nocnu skitnju.
Pozdravljam Dangera koji je i danas vredno radio video sam auto ispred kuce gde su mu masine kad sam se vracao sa jezera i drugarski mu kazem da ne zateze vise onako svecice kad sam juce menjao bilo je pakleno,da je bio neko normalniji odustao bi![]()
![]()
![]()
Leko ova slika ti se mnogo razlikuje od one na profilu ovde radis a tamo si se navalio na lopatu,daj menjaj sliku stavi ovu koja valja........leka je napisao(la):Juce krunili kukuruz,a danas obilazili njive evo i slikice:
![]()
leka je napisao(la):
sedi malo u ZMAJ-a pa da vidiš dal će svrbeti,nego se ku...š s klasomdanger je napisao(la):ja danas smirglao skoro ceo dan puz i kosu na kombaju da se malo sija i skinem koroziju,umesto smirgla slika ce reci na koji nacin sam radio,pale prve pare danas,dok se NA vozao i gledao gde mi je auto ja u njegovom ataru brao evrici,jake pare
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Post je spojen: [time]1276690676[/time]_________________________________________________
za razliku od montoye nesvrbi me vrat![]()