Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosao ranije iz skole neki sastanak otkud znam imali samo 2 casa i otisli na oranje kako smo spustili plug tako se oblaci otvorili iiii...u pm,kiša,kiša kiša malo pre stala :kisa: :kisa:
Sad čaprkanje oko mašinerija pa :ppozdrav:

Pre podne pravio koncentrat, a sad zurim na posao u salon zabave...
Post je spojen: [time]1287407072[/time]

Video jednu devojku na autobuskom stajalištu u Temerinu i baš mi se svidela.
Ali jbg, bilo je dosta ljudi oko nje, pa mi bilo glupo da joj priđem. Ušli mi u bus i krenuli za NS te sam imao još pola sata da smislim kako da joj priđem. Izašli na autobuskoj stanici u NS, i taman da joj priđem, pritrčale joj drugarice! :udri: Aj da je bila samo jedna u pitanju, baš bi me bilo briga! Ali pošto ih je bilo 5-6 opet mi bilo glupo da toliko svedoka vidi koliko sam smotan u takvim situacijama :p
Uđu one u gradski, uđem i ja (mada ja vazda pešačim do faksa i nazad pošto toliko mrzim GP!). Elem, žrtvujem se ja za kartu u nadi da ću moći da ugrabim neku priliku kad one harpije budu odletele od nje...
Kod Merkatora su sišle sve do jedne, i ja za njima... Ma da sam imao tenk nebih joj mogao prići od onih ćurki!!!!! :zli:
I tako, sve što znam o njoj je da živi u Temerinu i da studira na Ekonomskom Fakultetu.
Toliko o ovoj romantičnoj priči :p

Obavešten sam i da nam je komšija danas posejao žito, tik pred kišu! :D

Ma sad ću da imam novi hobi! Da džedžim pred ekonomskim fakultetom po kiši i snegu, čekajući je da se pojavi! :haha: :haha: :haha:

celu noc i dan orao za zito malo posle podne i po kisi ali gotovo sad kad se osusi ili bar malo prosusi u tanjiranje

cijeli dan proveo u čekanju , gdje god odem-čekaj :udri:

dobavio stakla za rusa , nisam htjeo kaljena nego sam uzeo dvoslojno staklo kao šošeršajbna

isjekao krov od rusa da se promijeni , sada je CC :haha:

atila koja si ti dijabola ::lose:: odma' u akciju , nema čekanja , sve što ih ima više tebi su veće šanse da kod neke upali :ppozdrav:

Vozo prijatelja u Prijepolje da se ženi, jedva smo živu glavu izvukli... :haha: :haha: :haha: :haha: Što se mene tiče i nemora uopšte da se ženi... Više ga nigde ne vozim... :haha: :haha: :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh