Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zorancile je napisao(la):Attila, "sve što je zauzeto može biti oduzeto".
Attila M. je napisao(la):Ma gde ja ljubomoran?! Garant sam trista puta bolji od njenog trenutnog dečka! Nije da se hvalim...
Ali Principi su Svetinja! Ni ja nebi voleo da se neko konstantno nabacuje mojoj devojci. Em što nebi bilo lepo od njega nakon što mu kaže ne. Em što bi maaaaalčice nahebao od strane mene ako pokuša i drugi put...
Joooj, još nešto manje od dvadesetak dana i onda ću valjda moći da pišem neograničen broj postova. Rado bih se još zezao na svoj račun danas, ali ovo mi je treći post...
ivan610988 je napisao(la):Brate, budi uporan. Reci joj koliko zemlje imas... Mozda upali!
/quote]
I reci joj da si član na poljoinfo forumu, možda i to pomogne.
Kosjerac je napisao(la):/quote]
I reci joj da si član na poljoinfo forumu, možda i to pomogne.
Ne, ne. To cuvaj kao keca iz rukava. Ako nista drugo ne upali, samo kazes da si clan foruma i zavrsio si posao.
12t ispod elevatora?šandor je napisao(la):Očistili kukuruz koji smo skupljali ispod elevatora nakupilo se 12 t . Vredelo je truda