Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Attila, "sve što je zauzeto može biti oduzeto". ::namigivanje::

zorancile je napisao(la):
Attila, "sve što je zauzeto može biti oduzeto". ::namigivanje::

Znam, ali džabe kad ja nisam takav. *Što nebi da rade tebi, nemoj ni ti raditi drugima*...

No, nisam na kraj srca! Bitno mi je da sam pokušao! :D
Imamo mi mađari jednu poslovicu, ali se ne može lepo prevesti na srpski jerbo se rodovi ne uklapaju (u mađarskom jeziku ni ne postoje rodovi! :haha: ).
Ide nekako ovako: Za devojkama i autobusima ne vredi trčati jer za 15 minuta ionako dolazi druga/i. :D

Ima ta i kod nas,samo...ima i tu razlike na selu sam trcao za busevima jer ide jedan ujutro,jedan u podne,a ovde svakih 8-10min,a ti gledaj da ne prodju svi tvoji busevi. ::namigivanje::

Ma gde ja ljubomoran?! Garant sam trista puta bolji od njenog trenutnog dečka! Nije da se hvalim... :p :haha:
Ali Principi su Svetinja! ::namigivanje:: Ni ja nebi voleo da se neko konstantno nabacuje mojoj devojci. Em što nebi bilo lepo od njega nakon što mu kaže ne. Em što bi maaaaalčice nahebao od strane mene ako pokuša i drugi put... :haha:

Joooj, još nešto manje od dvadesetak dana i onda ću valjda moći da pišem neograničen broj postova. :D Rado bih se još zezao na svoj račun danas, ali ovo mi je treći post... :cao:

Ako ovako nastavis neces moci. ::namigivanje::

Inace ako mislis da ce ti odmah reci da je slobodna i da joj je stan prazan na 10m od mesta gde ste se upoznali i da te vodi na kafu....razmisli malo. :cao:
Post je spojen: [time]1287509872[/time]

Attila M. je napisao(la):
Ma gde ja ljubomoran?! Garant sam trista puta bolji od njenog trenutnog dečka! Nije da se hvalim... :p :haha:
Ali Principi su Svetinja! ::namigivanje:: Ni ja nebi voleo da se neko konstantno nabacuje mojoj devojci. Em što nebi bilo lepo od njega nakon što mu kaže ne. Em što bi maaaaalčice nahebao od strane mene ako pokuša i drugi put... :haha:

Joooj, još nešto manje od dvadesetak dana i onda ću valjda moći da pišem neograničen broj postova. :D Rado bih se još zezao na svoj račun danas, ali ovo mi je treći post... :cao:

Brate, budi uporan. Reci joj koliko zemlje imas... Mozda upali! :D

Bibliotekar je prosjak

Večeras razmišljam GDE da nađem 20 eura za potporu našem sajtu.

Međutim, dosetim se jadu: ULICA !!!

Naime, 1994. godine stane Bibliotekar u Miklošićevoj ulici u Ljubljani i ćuti. Prolaze mili Bližnji i stavljaju u ispruženu šaku neku paru.

Opstane maleni Bibliotekar...
OPSTAĆE I sajt www.poljoinfo.com

Vaš Bibliotekar

To je sa obranih 55 kj ....... Po meni nije ni puno to je 220 kg sa kj ......... Zmaj pokupi i zrno ::namigivanje:: . Berba još nije završena tek smo prešli polovinu ........
Post je spojen: [time]1287596994[/time]

Ujutru cackao oko sejacice,posle otisli do Ceneja po neke grede prijatelju...sve u svemu danas dva put pokisao do gole koze....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh