Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igor578 je napisao(la):
Spremao se da berem u zrnu kukuruz i kako sam zakačio prikolicu za traktor tako počela kiša :udri: :udri: :udri: :kisa: :kisa:

odkopcavaj prikolice da kisa prestane :cao:
i ja se pripremijo za berbu jutros a ona cmizdri ko iz pi..e citav dan :zli: :zli:

ala se vi mucite sa tim kukuruzom.... ::lose:: ::lose::
zato sam ja moj obrao na vreme...sada samo usluzno... ::namigivanje::

inace danas malterisao nesto u svinjcu pa posle gledao neke filmove sa drigarom i tako prodje dan... ::namigivanje::

Pre podne zevao po gradu, po podne trebao da idem sa kombijem za Ljig, nisam prešao ni 10km kombi se pokvari, ma sve u plm... :zli:

cijeli dan se zezam oko rusa
mijenjao ulje , krpio hladnjak,sastavljao,sredjivao malo vrata i prozore,napravio stepenice na njemu da se penjem kao čovjek
hladnjak me izludjuje :udri:
limarija je u tri lijepe :udri:

valjda od njega napravim traktor :haha: meni je bitno da sam riješio onaj problem sa mjenjačom sada se mogu zezati do mile volje pošto je vrijeme kilavo :kisa:

sutra na njemu mijenjam semering zadnjeg točka i završavam ostale sitnice i možda u'fatim vladimirca da mu sredim kočnice i pokoju sitnicu , ili na kareti da namontiram kočnice

Jutros nikad da zavrsim oko stoke.Bio sinoc na rodjendan kod sogora,a ono jedan tip doveo muzicare,i onda...znate kako ide dalje.Sad samo..... ::samo odmor:: ::samo odmor::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh