Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odg: Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Poceli setvu... :bravo: Shvatili da ce nam za malo zafaliti semena. ::lose:: I resili da jos malo povecamo povrsinu zasejanu psenicom. :D Ko zna mozda i bude ::novac::

A ti Attila budi uporan. Mozda te i primeti do Bozica :D. Ma pridji joj bre, ko j*** njene drugarice i ovako te prvi (mozda i poslednji) put vide u zivotu. Sta te briga.

Malo raspremnjivao cirkus po šupama, posle odustao i od toga, vreme je samo za spavanje :spavam:, i to nameravam da iskoristim što pre ::namigivanje::

Jutros krenemo da tovarimo drva,taman natovarimo, udjem u livadu da okrenem kamion i potonem :zli: :zli: :zli: onda dok smo našli nekoga da nas izvuče, pa dodje čovek sa 533, nemože da glone, onda zovnemo čoveka sa 560, muka, jebada, ali smo na kraju izašli... Onda sam došao kuci i do sada :spavam: :spavam: :spavam:

Plan je bio branje,ali ova kisa zeznula stvar! onda klali jedno nazimce i naravno uzivanje zbog ovog vremena! sada forum a veceras utakmica i gosti :D

Ustao jutros kao naspavao se jer pada kiša pa nisam morao da poranim.Ceo dan me užasno boli glava pa mi je dan nikakav a sada očekujem goste.

Attila M. je napisao(la):
Video jednu devojku na autobuskom stajalištu u Temerinu i baš mi se svidela.
Ali jbg, bilo je dosta ljudi oko nje, pa mi bilo glupo da joj priđem. Ušli mi u bus i krenuli za NS te sam imao još pola sata da smislim kako da joj priđem. Izašli na autobuskoj stanici u NS, i taman da joj priđem, pritrčale joj drugarice! :udri: Aj da je bila samo jedna u pitanju, baš bi me bilo briga! Ali pošto ih je bilo 5-6 opet mi bilo glupo da toliko svedoka vidi koliko sam smotan u takvim situacijama :p
Uđu one u gradski, uđem i ja (mada ja vazda pešačim do faksa i nazad pošto toliko mrzim GP!). Elem, žrtvujem se ja za kartu u nadi da ću moći da ugrabim neku priliku kad one harpije budu odletele od nje...
Kod Merkatora su sišle sve do jedne, i ja za njima... Ma da sam imao tenk nebih joj mogao prići od onih ćurki!!!!! :zli:
I tako, sve što znam o njoj je da živi u Temerinu i da studira na Ekonomskom Fakultetu.
Toliko o ovoj romantičnoj priči :p

Obavešten sam i da nam je komšija danas posejao žito, tik pred kišu! :D

Nastavak sledi! ::namigivanje::

Imao sam dosta vremena pre predavanja, i odlučio sam da prošetam do Ekonomskog. Nisam verovao da ću je opet sresti, ali eto...
Pljuštala je kiša, duvao je vetar... Na sreću, nisam čekao ni punih sat vremena kad... Izađe ona sa koleginicama!!! :bravo: E, tog trenutka sam pomislio da je u pitanju Sudbina! ::namigivanje::
Ali kao što rekoh... Opet je bila okružena publikom... ::lose::
Pa smo jopet išli gradskim do stajališta prema Temerinu... I ni tamo se nije rastosiljala drugarica. :udri: Rekoh sebi: "ma ko šmirgla predavanja! Aj nazad za Temerin!" :D
U Temerinu je NAPOKON ostala sama, i posle par metara ja joj priđoh, lepo sam se predstavio i rekao šta mi je na umu...
Ali džabeeeeeeeee... Devojka je već zauzeta. :udri:

Sve u svemu, danas ništa korisno nisam uspeo da odradim. :haha:

poranio normalno u 7 obisao farmu( nahranio) otisao do servisa ...uradio 3..4 auta otisao po koncentrat..istovario gledao malo tv..vreme proletelo i sada u 19.00 ponovo farma .. da ubacim jednu pod vepra... pa da dam gvozdje malim prasicima i da danem dusom ...malo :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh