Branje,branje i opet branje i samo branje.Gužva prevelika e dal će biti tako i kada dođe do naplate videćemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):jel si se naplacao muzike?
Baaaasss,pa kao i svaki vranjevcan od mene su imali za gorivoKishRobert je napisao(la):jel si se naplacao muzike?
KishRobert je napisao(la):jel ste se dogovorili kad kupujete majice i kackete?
Ja cu sam sebi napraviti i jedno i drugo.Trazio sam,... nema.Crvena mi ne treba,zelene su pod greskom,tako da.... .Kacket OK.KishRobert je napisao(la):jel ste se dogovorili kad kupujete majice i kackete?
Farmer Bob je napisao(la):Ja cu sam sebi napraviti i jedno i drugo.Trazio sam,... nema.Crvena mi ne treba,zelene su pod greskom,tako da.... .Kacket OK.KishRobert je napisao(la):jel ste se dogovorili kad kupujete majice i kackete?
Vazno je zdravlje....'bes majice i kackete.
KishRobert je napisao(la):jeste....kis je mali....al' je kupio majicu i kacket a ti si stiso,stipso.
@zrenjaninac-pa na onoj trecoj nema mene....ZRENJANINAC je napisao(la):a gde je još jedna slika?
Post je spojen: [time]1287298839[/time]_________________________________________________
KishRobert je napisao(la):jeste....kis je mali....al' je kupio majicu i kacket a ti si stiso,stipso.
stipsa ti u gaćama
KishRobert je napisao(la):heh...trebao si na letenci proveriti...da ne kazem ko jos!
jesi rekao jebes Kisa?ZRENJANINAC je napisao(la):Ne bih rekao da sam prvi počeo.Tebe i tvoju suprugu nigde spomenu nisam niti poslao poruku gde bih se ti prozvao.Proveri još jednom!Nemoj da se praviš lud!