Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Branje,branje i opet branje i samo branje.Gužva prevelika e dal će biti tako i kada dođe do naplate videćemo.

KishRobert je napisao(la):
jel si se naplacao muzike?
jel si se naplacao muzike?
Baaaasss,pa kao i svaki vranjevcan ::namigivanje:: od mene su imali za gorivo :haha:
Ma sve je to OK!Evo sad sam seo za komp.,posle popodnevnog odmora namirivanje stoke,kasnije imao goste.Nas clan @zrenjaninac sa porodicom,a svratio je i sogor sa sinom,tako da je druzenje bilo pravo "poljoprivredno" :D :cao:

sto se mene tice,nije problem.
nisam ja k'o vi gazde....da skinem 100kj zita i da se oznojim kad izvadim iz budjelara crvenu da platim za majicu i kacket! ::namigivanje::

jel ste se dogovorili kad kupujete majice i kackete?
Ja cu sam sebi napraviti i jedno i drugo.Trazio sam,... nema.Crvena mi ne treba,zelene su pod greskom,tako da.... :sta:.Kacket OK.
Vazno je zdravlje....'bes majice i kackete.

I tako ja danas popodne kao "dao gas" da zavrsim ranije,dolaze mi gosti(posto je nas clan @zrenjaninac "cist ratar").....ali dzabe.Evo gde me je zatekao covek.... jbg ::namigivanje::
29wwtvn.jpg
2e55xdl.jpg

:D a gde je još jedna slika? ::namigivanje::
Post je spojen: [time]1287324039[/time]

stipsa ti u gaćama :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao:

ZRENJANINAC je napisao(la):
:D a gde je još jedna slika? ::namigivanje::
Post je spojen: [time]1287298839[/time]

stipsa ti u gaćama :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao:
@zrenjaninac-pa na onoj trecoj nema mene....
@KR i @zrenjaninac-ajde mante se kavge,bre....... :cao:

Sve majice su gramaticki korektno ispravne,bila je jedna greska koja je ispravljena o trosku kuce.
A neki clanovi su dobili i 2 majice o trosku kuce. :cao:

A sad STOP da ne bude uplacen godisnji odmor nekim clanovima na racun kuce !!!

e sad si baš i prost ispao sramota.I to može samo u snovima da maštaš i pri tom da staviš kačket na glavu da se zamaskiraš malo.
Post je spojen: [time]1287349657[/time]

Ne bih rekao da sam prvi počeo.Tebe i tvoju suprugu nigde spomenu nisam niti poslao poruku gde bih se ti prozvao.Proveri još jednom!Nemoj da se praviš lud!

ZRENJANINAC je napisao(la):
Ne bih rekao da sam prvi počeo.Tebe i tvoju suprugu nigde spomenu nisam niti poslao poruku gde bih se ti prozvao.Proveri još jednom!Nemoj da se praviš lud!
jesi rekao jebes Kisa?
molim?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh