Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
uzeo majstorima sto mi malterisu materijal, malo sekao drva i prodje dan..

Pre podne nista veliko mladjem sinu rodjendan ::rodjendan:: ::vino:: ::prica:: ::000:: ::torta:: (13ti),a popodne bacao vestak 20:20:0 za psenicu.Veceras opet malo slavlja i tako...... :cao: :cao:

Nastavljamo sjetvu psenice ako nas kisa ne zaustavi.
2hftf2q.jpg

:udri: :udri: Kisa.Hteo da nastavim pripremu i setvu,a eto kisa.Dosli i momci iz Kumana sa kemperima da mi izvuku stajnjak i....nista.Sad,jedem mlada kuvana kukuruza i forum,a posle oko stoke....(juce uzbrao koji klip kod komsije postrna setva), :haha:
Veceras kod sogora na jubilarni 40ti rodjendan :D ( :zli: :zli: a i moj ce jubilej 8.novembra :zli: :zli:).

Bio na branje,napunio prikolicu ipo kukuruza,pocela kisa,krenuo kuci i rokne guma na berac,i to do siljka,jedva smo stigli kuci... :udri: :udri: :udri:
Otisao do Kovina uzeo novu i kraj,sad odmor,sutra nastavak ako moze,kisa pada non-stop...

Brao kukuruz uslužno.Ceo dan sipi i rominja ali je išlo branje sasvim dobro,taman završio i očistio kombajn kad se spustila jedva sam se dovukao do asfalta koliko je klizavo.

pokuso da berem kukuruze i pogledam u tockove od beraca neokrecu se koliko je blato vratim se kuci i malo raspremo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh