Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jbt kombajn izgleda solidno....kakvih sve krsina ima kod mene ovaj je kao nov...bas steta ::lose::

Verovatno mu krepao motor pa ostao tu gde je,šteta za mašinu.
Ja danas grabio detelinu pa tanjirao za žito pa stigao i da posejem 2 jutra Arlekina baš u kišu što bi se reklo završio.

Matić je napisao(la):
Verovatno mu krepao motor pa ostao tu gde je,šteta za mašinu.
Ja danas grabio detelinu pa tanjirao za žito pa stigao i da posejem 2 jutra Arlekina baš u kišu što bi se reklo završio.

Zar kod vas kisa kodnas ni na vidiku.

Izolacija ceo dan, je.em ti pos'o, koji q... sam se uopšte javio da radim, bolje da sam platio nekom, havarija. :udri:

Nego, našao sam kamen u kutiji zamrznute crne ribizle, e to je vest, da živimo u americi, sad bi legalo milion dolara na račun kao vansudsko poravnanje! :zli:

Danas proslava 50. sabora trubača pa sam ceo dan vozio neki kombi a gume na njemu fabričke iz 95' više sam vozio poprečke nego pravo :zli:, doteraj ovo, oteraj ono, ceo dan me jašu kao drekavca.... Večeras katastrofa, četiri drugara imala udes, podleteli pod kamion.... ::lose:: ::lose::

Danas nastavljam sa branjem,a juce posejao psenicu NS 40 S 6 kj,a pekljuce spremao za psenicu...

Radio trap na kolima, menjao ramena, spone, centrirao trapove, i na kraju razbio glavu kad sam izlazio ispod kola, sve zvezde sam video pred očima... :zli: :zli: :zli:

Sutra idem da kupim 4 nove gume i spreman sam za zimu. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh