Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitam i ja Atili na polozenom ispitu i na napredovanju na forumu. :haha: :D
Ja danas tanjirao suncokretiste za zito.Zemlja je laka,pa sa nosenom tanjiracom od 28 diskova u dva prohoda zavrsavam posao.Suncokret nije tarupan.Al'zato 3 duzi nize,suncokret pokosen i upaljen ali tanjiranje nije isto. ::lose:: :udri: Suvlja,tvrdja zemlja....moram tri puta terati ili da cekam malo kise.... :sta: :zli: :zli:

Attila M. je napisao(la):
Da se malo pohvalim sta me sve zadesilo danas! :D

1. Polozio Industrijsku Robotiku sa 8, te sad mogu da upisem 4. godinu
2. Novii mi je dopustio da pisem 3 posta dnevno. Hvala lepo! :ppozdrav:

A sad drezdim na faksu jer u 14:15 imam prvo predavanje.
Cestitam na polozenom ispitu. :ppozdrav:
Lepo iskoristi ta tri posta dnevno! ::namigivanje::

prodao dve prikolice stajskog, oterao, posle zagradjivao donju stalu sa balama u krug - a ceo dan kisa pada za vrat

bacali djubre i tanjirali za zito,a posle kad sam se vracao sreo kombajn koji stoji ostavljen od zetve...i zito je jos uvek tu,cudo jedno da ga nisu vise ocerupali,postoji frljoka od nafte ispod rezevroara,samo su jedan kais "pokusali" da skinu...akumulatori su jos uvek na njemu....
a8b5d.jpg

xcn6zt.jpg

Hvala svima na čestitkama i lepim željama! :D :ppozdrav:

Danas bio na faksu gde nas je profa naučio da Karađorđe nije dobio ime po organu. :haha:

A pričao nam je i o tome kako su zadruge dobra stvar u ekonomskom smislu, što sam ja onako uzgred prokomentarisao sa: "nije to za naš mentalitet...".
Na šta će profa: "Pa vidite ovako: u Vojvodini to funkcioniše tamo gde se nađe pokoji Mađar ili Slovak. Tamo gde su samo Srbi, tamo već počinje da zapinje... A đe su Crnogoorci... Tamo ne funkcioniše nikaakoo, jerbo su oni vazda pametniiji od sviju!"
Mi se pokidali od smeha! :haha:

A sutra ako ne bude kiše, nastavljamo sa oranjem. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh