Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
KishRobert je napisao(la):
Lala iz Banata je napisao(la):
Da ga **greška sto je bio spektakularan! Jedino sto smo se sastali. A sto je mladi Sosic pokazao koliki je kreten - sto bi rekao drug Kish, PRICELESS!
jel bilo dzabe piva i rostilja?
bobetu vise i ne treba,samo da je dzabe,pa jos ako se hvalio sa sogorima...
nego me interesuje,kako je isao,da li je moguce sa svojim prevozom ili se ogrebao?!
Sta se pravis tu,ili se jos nisi otreznio? :zli: Zvao sam te i rekao da ja teram auto.A u NS nismo isli jer nemozes jednim d..... na dve stolice.Bar smo se ovde sastali i zezali malo.
Za @lala iz Banata - pa znam da je moglo i bolje ,a ti si onda trebao ici pre nekoliko dana u Babolnu na field show New Holland-a.Jbg.....

Farmer Bob je napisao(la):
Sta se pravis tu,ili se jos nisi otreznio? :zli: Zvao sam te i rekao da ja teram auto.A u NS nismo isli jer nemozes jednim d..... na dve stolice.Bar smo se ovde sastali i zezali malo.
Za @lala iz Banata - pa znam da je moglo i bolje ,a ti si onda trebao ici pre nekoliko dana u Babolnu na field show New Holland-a.Jbg.....
ee jeste!
sad se setio! :haha:

tibor je napisao(la):
Bilo je dzabe piva i nazovi pljeskavica.
Zrenjaninci,jel vas ima sve po broju? Jer oko 4 naletih na dva vaših zemljaka,nisu mogli naći svoja kola!
:haha: :haha: :haha: ovo je dobro.Da to nisu bili moji saputnici? :haha: :haha:
Za @KR-Ma,nema frke znam ja da "posle svatova"mozak ne fuknkcionise bas kako treba" :haha: :cao: :cao:
Post je spojen: [time]1284330009[/time]

Dragan18 je napisao(la):
galki je napisao(la):
bio kod dragana 18 kupio drljacu i od predraga brankova plugove presao 660 km :udri: a prosli dan bio u crnoj gori ispadose mi oci od voznje
bar smo se lepo druzili :). Kao sto rece Galki, bio kod mene , trgovali drljacu . Posle bio na vasaru u BT dosao pred sam kraj, nije bilo nista posebno osim BERGMAN djubretare ekstra je izlgledao 7 tona nosivost,duple osovine. Posle toga opet isao na selo, kosio travu i jos kojesta.

P.S.
Galki jel ste brzo stigli nazad? :D
stigli tek uvece u 6.30

Neradimo ništa.Malopre stariji sin otišao da vidi parcelu gde je paprika koju treba da beremo,pa se skoro zaglavio sa MTZ 820 kad je hto da okrene na strnjiku pored paprike.Jedino da beračima ugradimo prednje vuče ili još bolje gusanice. :haha:

Vadio krompir. Sad idem da istanjiram njivu na kojoj sam iseko silazu.
Za @Lalu-pa nije vlazno za tanjiranje? :sta:
Ja nista veliko,skoro proveo dan u Zrenjaninu.Nosio TV u servis,pa svratio da vidim kako tece remont zitne sejalice,svratio kod clana @zrenjaninac(pozdravljam njegovu familiju :D),malo se druzili,razgledali njegov masinski i vozni park :D :D,dosao kuci,a ono zena dobila migrensku glavobolju i sad sam oko stoke,evo krecem da muzem i tako.Cujemo se kasnije..... :udri:

Evo mene posle kratkog odsustva, zadnjih dana sam vukao drva, imao dobru pizdariju sa traktorom a juče i danas se bavim krompirima.... :cao:

Pre podne sređivao papire po gradu a popodne se družio sa članom Farmer Bobom malo pili :ppozdrav: i ::prica:: uveče na rođendan i sad sa vama :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh