Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zoran Kostović je napisao(la):
Danas silirao komsiji, kaplje mleko na sve stra. Malo je poranio.
@Dukanac
Sta se desilo sa traktorom?

Majstor mi radio nove kočnice a nije naštelovao, kad idem napred koče a u rikverc nekoče uopšte a nisam znao, tek što sam uzeo traktor od majstora, i tako ja vracao punu prikolicu u rikvec nizbrdo na kočnicu, ništa i kako je poleteo udari u šupu i obalim je a prikolica se prevrne i slomi mi kuku... :udri: Maločas mi Savoris objasnio kako da uštelujem kočnice.... :cool:

Dukanac je napisao(la):
Zoran Kostović je napisao(la):
Danas silirao komsiji, kaplje mleko na sve stra. Malo je poranio.
@Dukanac
Sta se desilo sa traktorom?

Majstor mi radio nove kočnice a nije naštelovao, kad idem napred koče a u rikverc nekoče uopšte a nisam znao, tek što sam uzeo traktor od majstora, i tako ja vracao punu prikolicu u rikvec nizbrdo na kočnicu, ništa i kako je poleteo udari u šupu i obalim je a prikolica se prevrne i slomi mi kuku... :udri: Maločas mi Savoris objasnio kako da uštelujem kočnice.... :cool:
a uuu ali je tebe poteralo

Šteta je solidna, ali dobro je sve ispalo, nekako sam se snašao da smotam prikolicu na šupu inače bi otišao niz obalu ispod šupe i ode sve u plm... Majstor je kriv, a i ja isto toliko, trebao sam da ispitam kočnice,,, ali ko je se nadao unapred zakivaju u rikvercu nema ni grama....

Ter'o kera po Novome Sadu juce i danas,sutra se nastavlja ali ce kerovi mene da teraju... i gle cuda sreo clana Smedic on me prepoznao iako sam ga prosao tako da smo se upoznali,steta pa nije bilo vremena za :ppozdrav:

zavrsio kocnice na 558 sad rucak pa da sklopim plugove i drljace sto sam kupio.

Pomagao drugaru oko auta, ugradili cd pleyer, zvučnike, ispuštali vazduh iz kočnica i još mnogo gluposti, a sad bi trebalo da naštelujem kočnice na traktoru, ali me mrzi pa cu odložiti do daljnjeg... :D

Dukanac je napisao(la):
Pomagao drugaru oko auta, ugradili cd pleyer, zvučnike, ispuštali vazduh iz kočnica i još mnogo gluposti, a sad bi trebalo da naštelujem kočnice na traktoru, ali me mrzi pa cu odložiti do daljnjeg... :D
Ma i sta ce ti kocnice ne moze nista da ti se dogodi :haha: :haha: danas dovezli 2 prikolice drva malo oko beraca radio kad sam god nasao slobodnog vremena! :ppozdrav:

Bacali drugaru vestak pod oranje.Fertil 3x15, prasi ko lud.Traktor je skroz beo.

sjekli drva i cijepali kod mene za zimu pošto nam kiša nije dala u šumu
pa sastavljo roto drljaču :udri: dopizdilo više

Malo oko berača, posle spremao ambar ....

Vukao sam komsiji kukuruz u klipu i zaglavim se na pruzi :udri: :udri: :zli: :zli: :zli: izvukao me je jedan sa MTZ1221.....sve u svemu se sve dobro zavrsilo! :cool:
Ali je mnogo vlazan kukuruz nije trebao jos da se skida..... :ppozdrav:

Sek'o silazu.
i1f8d3.jpg

Vijao neke papire za predstojecu skolsku godinu i onda "caskom" navratio do kolege Panonstiba,IZVANREDAN covek a moja poseta od 15-20minuta se oduzila na 2sata mislim da mi u zivotu nije proslo brze 2 sata :cao:

komsiji popodne vario neki lim na silokombjnu i pitam ga koliko su uradili ,do sada kaze oko 100 prikolica ,kaze rade dva dana sa dva traktora i tek zavrsili jedan silos ostaje jos jedan.

North ARMY je napisao(la):
Vijao neke papire za predstojecu skolsku godinu i onda "caskom" navratio do kolege Panonstiba,IZVANREDAN covek a moja poseta od 15-20minuta se oduzila na 2sata mislim da mi u zivotu nije proslo brze 2 sata :cao:
Mogli ste i mene da pozovete da vam malo produzim vreme.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh