Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista nisam radio,bio mi brat pa smo se malo druzili,skitali i tako...

Sutra PLANIRAM da idem na dane NS polja,zna li neko nesto kad pocinje,sta je na programu...i najvaznije kako da stignem ako idem "sremskom" stranom ili ti kad izadjem iz ns-a preko mosta slobode ??

Danas sakupio nesto deteline sto bilo pokoseno mozda 1jutro posle toga otiso na utakmicu pobedili 3:0 posle toga otisli na veceru malo pre doso... sada da gledam kosarku :ppozdrav:

danas poceo da sredjujem berac, ima dosta delova koji mora da se promene tako da ce treba dosta ::novac:: da se sve sredi ali jbg...i to mora jednom... ::namigivanje::
sad odo po gajbicu piva pa kod drugara da gledamo tekmu,pa posle u grad brat mi pravi neku zurku... :ppozdrav:

Isterao Burgona iz garaže,sve završeno može u sezonu.Večeras mu montirao brojač hektara a slike možda budu sutra ako uspem da ih izradim :D

Pre podne sa clanom Rodjom lutali preko Drine po Bjeljini a posle podne isli malo preko Save S.Mitrovica Ruma i okolina.

danas namestio oprugu na gasu kod Rakovice posto se polomila i skinuo viljusku na poteznici posto se iskrivila dok je otac kosio,izasla splenta od klina poceo je da izadje... iskrivila se pa sad nezz kako da je vratim na mesto ! Svakako necu raditi danas videcu sutra sta cu sa njom!

KishRobert je napisao(la):
bolestan i mamuran od svatova.... ::lose::
Verujem!A jel ti se stucalo?Toliko smo te spominjali danas u Temerinu.... :haha: :haha: Lala iz Banata,IMT 550,Todor,Atila i ja.Atila je bio fotograf pa kad mu izadje"kazna"veceras,kaci slike. :haha: Jedva cekam da ih vidim.....inace Almexov Field show,je bio stvarno spektakularan.Masine nisu prikazane u radu,ali su defilovale kroz ogroman sator pored nas.A o plesnoj grupi mladih devojcica,komentar prepustam mladjim forumasima koji su danas bili! :D :cao: :cao: :cao: :cao:
p.s.@atila.....pozuri! ::namigivanje::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh