Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
osnovali ste klan
"puno nam je da damo 1 crvenu za majicu i kacket"

:haha:

jel smem ja jednu da stavim :sta:
68ycmp.jpg

a i ti si poseban....
ides tamo,vidis da se ljudi organizuju da se nadju i ti dodjes,al' se nikom ne javis...'ebes pos'o.
ja tako nikad ne bi mogao!

kao prvo nigde nisam procitao o dogovoru sakupljanja,drugo sto nisu nabili kurtone na glavu pa bi im prisao,i trece sinoc sam kasno stigao iz HR a ujutro u 7 krenuli tako da nisam bio na forumu a i sasvim slucajno sam isao sa drustvom :cao:

Ništa posebno....osim što sam išao peške ::lose::kilometar i pollllllll :zli: to za Temerin

danger je napisao(la):
kad niko nije nabio zelene kurtone :haha:
Pa sedeli smo tacno sa druge strane.Kako nisi poznao Lalu,videli ste se na sajmu(mislim da si i ti bio).A i ja sam nosio onaj LG kacket kao na letenci,bilo je dosta slika sa Letenke.No,dobro je bice prilika. :cao:

bio kod dragana 18 kupio drljacu i od predraga brankova plugove presao 660 km :udri: a prosli dan bio u crnoj gori ispadose mi oci od voznje

Farmer Bob je napisao(la):
KishRobert je napisao(la):
bolestan i mamuran od svatova.... ::lose::
Verujem!A jel ti se stucalo?Toliko smo te spominjali danas u Temerinu.... :haha: :haha: Lala iz Banata,IMT 550,Todor,Atila i ja.Atila je bio fotograf pa kad mu izadje"kazna"veceras,kaci slike. :haha: Jedva cekam da ih vidim.....inace Almexov Field show,je bio stvarno spektakularan.Masine nisu prikazane u radu,ali su defilovale kroz ogroman sator pored nas.A o plesnoj grupi mladih devojcica,komentar prepustam mladjim forumasima koji su danas bili! :D :cao: :cao: :cao: :cao:
p.s.@atila.....pozuri! ::namigivanje::
Da ga **greška sto je bio spektakularan! Jedino sto smo se sastali. A sto je mladi Sosic pokazao koliki je kreten - sto bi rekao drug Kish, PRICELESS!

Sinoc zaglavio do 4 a.m. ,pa se danas spavalo, posle nesto petljao po dvoristu....a od malopre se i dalje nerviram zbog utakmice i premotavam u glavi one 4 sekunde od juce :udri:

Post je spojen: [time]1284315856[/time]

Lala iz Banata je napisao(la):
Da ga **greška sto je bio spektakularan! Jedino sto smo se sastali. A sto je mladi Sosic pokazao koliki je kreten - sto bi rekao drug Kish, PRICELESS!
jel bilo dzabe piva i rostilja?
bobetu vise i ne treba,samo da je dzabe,pa jos ako se hvalio sa sogorima...
nego me interesuje,kako je isao,da li je moguce sa svojim prevozom ili se ogrebao?!

Danas ceo dan sluzio tatu i jednog majstora da zidaju stubove za supu...bice slika supe kad bude gotova... :ppozdrav:

galki je napisao(la):
bio kod dragana 18 kupio drljacu i od predraga brankova plugove presao 660 km :udri: a prosli dan bio u crnoj gori ispadose mi oci od voznje
bar smo se lepo druzili :). Kao sto rece Galki, bio kod mene , trgovali drljacu . Posle bio na vasaru u BT dosao pred sam kraj, nije bilo nista posebno osim BERGMAN djubretare ekstra je izlgledao 7 tona nosivost,duple osovine. Posle toga opet isao na selo, kosio travu i jos kojesta.

P.S.
Galki jel ste brzo stigli nazad? :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh