KishRobert
Prijatelj Foruma
osnovali ste klan
"puno nam je da damo 1 crvenu za majicu i kacket"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):osnovali ste klan
O,evo ga Mladen Delic.....razbudio se.KishRobert je napisao(la):osnovali ste klan
Pa sedeli smo tacno sa druge strane.Kako nisi poznao Lalu,videli ste se na sajmu(mislim da si i ti bio).A i ja sam nosio onaj LG kacket kao na letenci,bilo je dosta slika sa Letenke.No,dobro je bice prilika.danger je napisao(la):kad niko nije nabio zelene kurtone
Da ga **greška sto je bio spektakularan! Jedino sto smo se sastali. A sto je mladi Sosic pokazao koliki je kreten - sto bi rekao drug Kish, PRICELESS!Farmer Bob je napisao(la):Verujem!A jel ti se stucalo?Toliko smo te spominjali danas u Temerinu.... Lala iz Banata,IMT 550,Todor,Atila i ja.Atila je bio fotograf pa kad mu izadje"kazna"veceras,kaci slike. Jedva cekam da ih vidim.....inace Almexov Field show,je bio stvarno spektakularan.Masine nisu prikazane u radu,ali su defilovale kroz ogroman sator pored nas.A o plesnoj grupi mladih devojcica,komentar prepustam mladjim forumasima koji su danas bili!KishRobert je napisao(la):bolestan i mamuran od svatova....
p.s.@atila.....pozuri!
deder objasnite i nama sto nismo bili u temerinu sta se izdesavalo i sta smo propustiliLala iz Banata je napisao(la):Da ga **greška sto je bio spektakularan! Jedino sto smo se sastali. A sto je mladi Sosic pokazao koliki je kreten - sto bi rekao drug Kish, PRICELESS!
jel bilo dzabe piva i rostilja?Lala iz Banata je napisao(la):Da ga **greška sto je bio spektakularan! Jedino sto smo se sastali. A sto je mladi Sosic pokazao koliki je kreten - sto bi rekao drug Kish, PRICELESS!
bar smo se lepo druzili . Kao sto rece Galki, bio kod mene , trgovali drljacu . Posle bio na vasaru u BT dosao pred sam kraj, nije bilo nista posebno osim BERGMAN djubretare ekstra je izlgledao 7 tona nosivost,duple osovine. Posle toga opet isao na selo, kosio travu i jos kojesta.galki je napisao(la):bio kod dragana 18 kupio drljacu i od predraga brankova plugove presao 660 km a prosli dan bio u crnoj gori ispadose mi oci od voznje