Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Druze Peto nisam ni sam mislio da cu ostati toliko jer sam bio u prolazu,papire predao na zvaku tj kako ona glupa masina deli brojeve ja sam ih imao od juce nekoliko jer sam i juce bio tako da sam se provukao caskom i predao papire za 10min plafon i onda skoknuo samo da vidim coveka,ali...znas ga bolje od mene i rec po rec...kad sam izasao i video koliko je sati,pogledah u tel kad sam ga zvao dok sam bio ispred zgrade ono 2h.

Dragi forumaši ja danas nisam ništa radio :cool: :cool: :cool: ::namigivanje:: ::namigivanje:: šala jedna danas sam jedan od retki forumaša koji je proslavio 25 godina braka sa izvarednom ženom mojom izabranicom koju sam izveo u restoran da zajedno proslavimo jubilej i naravno proslavili smo ga s onima što nam nisu bili na svadbi (sinom i ćerkom) a nemogu vam rečima opisati koliko sam sretan danas. ::svaka cast:: ::svaka cast:: :cao: :ppozdrav: :bravo: :D

GANGA je napisao(la):
Dragi forumaši ja danas nisam ništa radio :cool: :cool: :cool: ::namigivanje:: ::namigivanje:: šala jedna danas sam jedan od retki forumaša koji je proslavio 25 godina braka sa izvarednom ženom mojom izabranicom koju sam izveo u restoran da zajedno proslavimo jubilej i naravno proslavili smo ga s onima što nam nisu bili na svadbi (sinom i ćerkom) a nemogu vam rečima opisati koliko sam sretan danas. ::svaka cast:: ::svaka cast:: :cao: :ppozdrav: :bravo: :D

Sve čestitke, :D :D :D i za izabranicu koja istrpi tih 25god.i da večeras proslavite bez dece. ::namigivanje::::namigivanje:: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

I ja sam danas zavrsio 142. Menjali smo korpu,stavljali blinde,podmazali i gotovo. Jos samo da sine sunce i mozemo kretati u soju.

Напоран дан, куповао неки материјал за фасаду, раде ми мајстори већ три дана, вратио се са рођаком кад му се надула крава најела се луцерке. Нисмо успели да је спасемо. Се у свему напоран наш сељачки живот.

Podrivao strniste.
cui37.jpg

FL je napisao(la):
Podrivao strniste.
cui37.jpg
kako sad ovo?Sa jednim radnim organom? :sta:
Ja danas prvo u obilazak sa prijateljem,malo nabrali kukuruza u auto(jako je to jos :nono: nije za rad),posle u zadrugu na obracun,namirivanje,malo ::prica:: ::vino:: na par mesta do muze i tako! :D

Bio na dan polja AS hibrida kod nas.Super je bilo,za fotke se obratite kod @KR(naravno) :haha: :D
Sad idem malo da nosim stajnjak..... :udri:

Pre podne išao po auto otpadima tražio sedišta za yuga, zbudžio sam neka od suzuki swifta :cool: , a posle podne prao tepihe :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh