Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sy8ig3.jpg

Silaza gotova 15 prikolica

@ Farmer Bob
Danas krave i svinje mesto vode piju vino i sad vec spavaju netreba ih hraniti. Malo ce ujutru biti mamurne i gladne.

popravljo šta se trebalo popravljati po dvorištu, brao jabuke, odgledo utakmicu :udri: , pa po mraku pokosio travnjak (ujutru ću da vidim zašto sam tako brzo završio :haha:)

odvezao prikoilcu trupaca na brentu
zavario zadnju felnu na rusu pošto je bila popucala , kažu od pretovara a ja im ne vjerujem :D
dovezao dvije prikolice drva
odnio neke osovine kod tokara
napravio dihtunge da sastavim roto-drljaču

Ja, Rodja i jos dva brata sastali se da nekih 360 bala izbaliramo i natovarimo pa smo seli da :ppozdrav: natovarili pa :ppozdrav: stovarili pa :ppozdrav: odvukli okomke na pekaru pa opet :ppozdrav: i evo sad imam dva monitora i tastature ispred sebe. :sta: :sta: :sta:

ja sam postavio dve misolovke-mene ubise. ...i neznam otkud ovoliki misi kod mene u sobi.mora da su duvali ceo dan pa se kurce...!

jutros odvezao starog da vadi špenu iz oka
i kada sam se vratio cijeli dan sastavljao rotodrljaču , još nisam završio :udri: ja koliko šarafa na njoj ruke da otpadnu :udri:

Pumpa se nikada ne isključuje kada nema gasa i ne boj se smrzavanja.ona mora da cirkuliše :cao:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh