Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zavrsio papire za subvenciju za krave, kupio akumulatore za rakovicu i namestio ih, stovario seno sto sam doterao juce i sad stigao sa novom turom

vh71qt.jpg

Poceo silazu,od 3h do 7h sest prikolica.Sutra ujutro opet.

Dobro je jer sam bio zagrejan za tvoj sank reko taman spustis za 200-300e da preregistrujem na moje ime...jer mi se strasno svidela tvoja masina ali si me sad ohladio tj sad sam korak blize ubacivanja plina u mog zelenka i jos nekih sitnica(u glavnom do 500e sve komplet i da budem miran par godina) :cool:

North ARMY je napisao(la):
@Rale83 pa sta ti vozis ?? :sta:
Fabiju 1.9 sdi 4000 dinara sam platio samo zato sto mi auto mladji od 5 godina :zli: :zli:
Danas vrsio prvi suncekret :D sa novo namontiranim adapterom :bravo: jos na 1 krugu sam skinuo grudobran :zli: :zli: pikap prsti udaraju u plehove na vitlima :zli: :zli: izmedju duplih prstiju i lopatice zaglavljaju se stabla :zli: :zli: a suncokret malo malo pa oko vitla pa udari u vrh lopatice i srusise dole :zli: :zli: znaci tuga . Prinos na 3 h 18 metara kubna sutra ce vaga da kaze koliko je to kilograma, Ja :cool: meni dosta :haha: :haha:

malo oko berača prepodne, a popodne nikako da dočekam utakmicu :haha: , sad se polako smirujem :D

Hi,hi.Baća nije problem ako se rešiš,prevod na tvoje ime je celih 5.000 dindži čisto da znaš+imaš pušački volan :haha: :haha:

Da znas da sam resio da metnem plin u mog zelenka i uradim jos par sitnica i da ga teram mnogoje ljet jer nije truo,ne trosi ulje...a ove sitnice sto me nerviraju se lako srede. :D

Danas sam tovario djubre u zivotu nisam teze natovario prikolicu djubreta,kad je deda umro ostalo u stali ovcije i brat i ja ove godine resili da porusimo to jer je poceo sam od sebe da propada...izneli djubre sve bilo u "pogacama" to smo izneli polovinom maja i od onda ga natopile silne kise...napatili smo se dok nismo natovarili...lakse mi tovariti sa sveze gomile po 8 govnjara nego ova jedna...

O.K. Metni ti tebi :haha: To ovčije je smrt.Znam kada komšija izvlači kod njega,to je patnja samo takva za sve.

krunio kukuruz nešto za mene nešto za prodaju poludeo ceo dan sutra konačno da sklapam kombajn koji je rasturen u delove zbog remonta

Merio vlagu kukuruza sa jedne male njive u blizini,pa mozda da oberem ili okrunim za potrosnju,kad ono-florencija 32% vlage :sta: :zli:
Posle odneli prikolicu stajnjaka i na kraju konacno uradio zadnje jutro suncokreta.Kako mi je izgledalo u prikolici uzorak je :D 10%vlaga,3.7%primesa,prinos 1500kg/kj.Momci iz SGS-a,ove godine :D ::svaka cast:: ::svaka cast::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh