Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uhhh......izbalirao usluzno 180 bala(imao sam utisak da me klip od prese udara u glavu) :haha:
Pa,jbg.....juce na Letenci uhvatio zalet,a "aterirao"sinoc na festi kod drugara do 3.30h
Jutros jedva ustao..... ::samo odmor::
A zena,.....kao presa.Jedno te isto:bla,bla,bla.........gundjalo :zli:

Dukanac je napisao(la):
Danas išao u Požegu vozio drugara da kupi auto, onda odradili prevod i registrovao, išli na ručak i prodje dan... A što je autic, lep ki duša... :haha:
mogao si se bar javiti :udri:

galki je napisao(la):
Dukanac je napisao(la):
Danas išao u Požegu vozio drugara da kupi auto, onda odradili prevod i registrovao, išli na ručak i prodje dan... A što je autic, lep ki duša... :haha:
mogao si se bar javiti :udri:

Ma javio bih se, ali išlo nas četvorica, samo uzeli kola kod ovog lika pa nazad,,, sad cu ja za neki dan ponovo tamo pa se javljam 100%...

šuma-potok potok-šuma , ZAVRŠENO SA POTOKOM :zli:

ostalo sutra da odem dovesti oko 4m drva i gotovo sa ovom šumom

bili u šumi dok nas kiša nije otjerala , onda malo :spavam: pa odvezao neka drva ::novac:: i onda otišao kod tokara urezao jedan seger osigurač na vitlo

Jutros u pola sest tovario svinje cena 135 din. 7 dana pare . Od 7 sati krenuli ja i brat (clan) Rodja u secanje silaze. ::traktor1::

KishRobert je napisao(la):
nemoze bosanac bez sume,pa to ti je....pa jos ako je bukva,njemo odma toplo oko srca!!!
:haha: :haha:
ja kada odem u šumu osjećam se kao svoj na svome :D

bukva bukva bajo moj , mada za kraj sam spičio i 25 metara topole , onak za moje potrebe jedan dio pošto je nju teško prodati , valjda ''uvalim'' kome 10tak metara

Skoro stigao sa usluznog kosenja deteline(neki zakasneli treci otkos) :sta:
I nervirame ovo vreme,pocela neka sitna kisa,a treba jos to jutro suncokreta da uradim,a i moj komsija @KR ceka za tom mojom operacijom da moze lepo okolo da bere kukuruz.Jbg,ko sad jos bere put rucno sredinom njive...
@KR nesekiraj se ......uradice se. :cao:

poskido trube na jednom 558 radim kocnice i prao to sve sad cekam majstora glodaca da se smiluje da ukopa lezista za vece kugle

ja sve što sam danas uradio bilo je neuspješno :udri:
jedino sam dovezao jednu prikolicu drva USPJEŠNO ,sve ostalo tuga golema ::lose::

Ja danas zavrsio cepanje drva,a oko podne sam okretao gumu na autu jer je poceo da jede,sad dal samo optika ili komplet caure menjati...videcemo...
Za nove sad nemam para,ali sam imao za majicu i kacket :D :haha: :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh