Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stavi malo leda da neotekne toliko ili flasu od rakije polako prevlaci preko otekline i pomalo potagni malo mesto anastezije.

Nedelja se i zato zove nedelja da se nista ne dela.

Jebote, incidenat se desio oko 9, meni jos curi crvena tekucina zvana krv. Bem ti Rusa bozijeg. Vidi ga, opet tipca. :cao:

Danas ništa značajno, kuca kafana, kafana kuca, a sad odoh na svadbu, udaje mi se drugarica...

Kolko ima sad u kolu cura, najlepša je kumina frizura ::namigivanje::

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nqikDp-CMxE&p=BDB900A7568ACF96&playnext=1&index=9[/youtube]

Vuko neku zemlju od iskopa za šupu kod drugara, posle poceo da skidam stare komušače pa nikako ,morao da grejem one metalne krajeve da bi ih svukao :zli: i sada mi dojadilo pa reko da se malko odmorim nedelja je danas.

Дрва, већ четири дана.
fegkci.jpg
2r3ul8x.jpg

Bio na svadbi, bilo lepo sve dok se jedna budala (moj najbolji drug) nije napio, onda počeo da maltretira muziku, da pipa pevačicu, ja sam je branio dok sam mogao, onda je počela tuča sa muzikom, sve otišlo u tri lepe, pokvarismo ljudima svadbu, sav narod otišao kuci, sve zbog njega... ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose::

Naravučenije: Budale netreba pustati sa lanaca.....

Danas išao u Požegu vozio drugara da kupi auto, onda odradili prevod i registrovao, išli na ručak i prodje dan... A što je autic, lep ki duša... :haha:

2rmm7ur.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh