Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@KR pa ja bih pevao da imam takvog komsiju,znaci sad sigurno dolazi farmer Bob u nedelju sad je pun para,mozda te povede o svom trsoku. :D :ppozdrav:

zavrsio pilanje drva :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6zT167fb5o4[/youtube]

ceo dan oko kombajna, a posle pred tv gledo utakmicu, kad se tad nisam šlogiro nikad neću :D

Strugali drva...i spakovali oko petnaestak metara drva u ovu supu......Losa je slika jer je slikano sa telefonom..... :ppozdrav:

rasturao 142 vadio lađu sabirnu ravan vetar ma sve i na kraju rasečem prst i to pošteno na neki lim pa bio kod doktora ma haos

:zli: :zli: skoro pa nista veliko....a takav dan.Otisao da vrsem suncokret sa mladjim sinom,cekali dugo kombajn.Zbog polega sogor namontirao kukuruzni adapter na TUCANA(CLAAS) ali to je "nuzno zlo".Tesko ide,prljavo.......i onda kad je stigao do mene vozac kaze kako je islo kod njih i onda nismo uradili to moje ogledno jutro LG suncokreta.Odustali.
Popodne kosili na ljutovo. :udri: :udri: kao da sam bio u Ruskoj stepi....sve njive iste,trava..... :udri: :udri: (tu nam se izlila Tisa proletos,pa se povukla i sad eto,vadimo oci......). :zli:
Zetvu ce obaviti ZMAJ 143 ili 142,al bez mene ako hoce sutra.Ja palim na Letenku.... :D :cao:

Danas svašta.Pre podne jurio delove za berač,popodne montirana komušaljka,lopatice...pa kumu vario neku osovinu na krunjaču i pred veče došao kupac za sečku i pao pazar tako da sutra moram i :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

danas usluzno brali,prinos auuuuu,na pola ha puna kamionska prikolica od 12t klipa!!!

hibrid je zp 434,sejan na 23cm,djubrenje 100kg npk pod plug i 100 kg urea pred spremac!

bogami,jako mi se svideo hibrid,mislim da ce iduce godine dosta zp zauzeti moje povrsine!
1z4iqmg.jpg

2ihwd9j.jpg

t0g29l.jpg

Drva ceo dan, a večeras, umoran i protiv moje volje sam išao na koncert Merime Njegomir, šta da se radi kad žensko uvek dobije ono što želi :zli: :zli:

Odvijao ona dva srafa na donjoj poteznici na 820, okliznuo mi kljuc i pravo u facata. Razbio arkadu, sad polako raste i zatvara desno oko. U tri picke materine, dok sam ziv vise nedeljom nista necu da radim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh