Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
manje vise skola,nego sto sogori prime tvoj od 25%vlage...a izgleda da su njive "malko" porastile!

Ja sam izneo analizu,a predali smo u ZRNEX CO.Proveri.....
A za mladje forumase:njiva se siri novcanikom,a ne plugom!(vranjevacko pravilo) ::namigivanje::

Juče smo u Nišu moj prijatelj i ja puštali u pogon vrata na objektu Nissan i Hjundai servisa.

ceo dan prao kombajn i ima i sutra da prskam oko njega.
Znateli koje sredstvo mogu koristiti za pranje spoljnih plekova , mnogo se uvukla prasina u farbu :sta:

Ruma , bio sa galkijom i levakom
uzorao nešto malo , pa onda išao kod drugara isprogramirao mu novi TV

Malo isao do servisa,auto gotov jos freon da naspu i voziiiii,mada moze i ovako al bolje je kad 'ladi. :D

Inace od poslova cepao i unosio drva,sad se dogovorio sa MiroslavomJovanovicem i Muccobienom za nedelju,planino drzi se stizemoooo :D :D :D

Ovrli jos 2 jutra suncokreta DOLBY i LG.Rezultat isti kao i juce.3420kg na 2 jutra. ::svaka cast:: ::svaka cast::
Ej,ljudi.....sto se tice oranja Kish-ovih Torpeda 75.....reci pohvale.Skolsko oranje! :D nema sta.... ::svaka cast:: ::svaka cast::

Matić je napisao(la):
A što nisi slikao komšiju kako ore.On je tebe i sina slikao kada ste špartali suncokret
U pravu si.Pa,ja sam prolazio putem isao na zetvu,pogledam.....a ono 2 kom.TD 75 u "dublu".U prvom vozac sa sombrerom.....@KR! :cao: :cao:
Cudi me da nije pao vec jedan video snimak,za nas?

nahvalili me samo tako....

nisam ni slikao,a kamoli snimao...telefon mi je u totalnom rasulu...dumam da ga bacim kod krmaca,one ce ga sigurno opraviti!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh