Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e jbga , ja znam samo za ova dva modela , ovaj što sam opisao i onaj stari tip što se remen španuje uvrtanjem vodene pumpe
inače radi se o motoru C20NE

ovakav je taj španer
Timing+belt+tensioner+X20SE+C20NE.JPG

a evo ga gdje se montira , vidiš ovaj donji dio pumpe
4472001789_37e459b036.jpg

@montoya,pa to izmedju je sto ti savoris prica,uljna pumpa je nosac tog spanera,i procedura zamene je kao sto je i napisao,a kako ti puce taj deo savoris,to jos nisam cuo ni video,jesi ga ubedjivao malo :udri:

ma neki pametan konj od majstora izgleda nije ni znao za onaj vijak koji se nalazi ispod toga španera , nije ga nikako ni bilo , vibracija ,turaža , opterećenje ovo ono i puklo :zli:

Danas sam digao paket majica koji sam ostavio kod nas na posti pre nedeljak dana jer je glupa postarka negde slucajno zaturila,reko ok ajde ga sad posaljite (mislim da mi da priznanicu i to) kao ne danas ne radi posta i slanje ... reko ostavite za post expres... aaa tek to ne radimo,tako da sam digao paket pa cu otici do grada dok se razbudim.

Vozili tetelinu danas smo tovarili a ustra je vozimo u drugo selo tu sam detelinu prodo :ppozdrav:
316nog1.jpg

parikiano ispred kuce spremno za polazak ujutro
n5511x.jpg

4l2djd.jpg

Završio prskanje kukuruza, prvu polovinu doze, pa posle nastavio sa rušenjem stare kuće....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh