Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
... Maturske večeri + maturskog jutra! :haha:

Jbg morali smo u skolu na kafu i da sa harmonikom docekamo mladje generacije da vide kako se to radi :veseljak:: :veseljak::

Inace se skola 2X radovala,prvi put kad su nas primili sve fina deca sa odlicnim prosekom i sad ce se radovati kad nam konacno vide ledja. :cool:

Tako je to bilo i kad sam ja doš'o u- i oš'o iz gimnazije. Dočekali nas sa Gaudeamus Igitur, a ispratili nas sa posmrtnim maršem - skoro! :haha:

Vidis nisam se setio Gaudeamusa da sam usiljavao profesora da mi peva,posto sam neke usiljavao da piju i igraju :D
Reko ni ja nisam mogao spokojno sedeti kod vas na casovima,necete ni vi ovde samo krkati za stolom :haha:

Vidi ti malog što je opasan! Ne da profesorima da krkaju! Pa znaš li ti koliko su se oni napatili za taj krkanjac?! E jesi bezdušan, majke mi... :haha:

Ode svet dođavola čim ovi mladi mogu tako da zezaju starije! Eto, i drug Tito se vrti u grobu što vidi kako mu je omladina zastranila! :haha:

Bio u ZR-u kupio saisju Zmajevke !!

2lvzgp1.jpg

jg30k2.jpg

wt8zl1.jpg

2u5t92h.jpg

2djuzqu.jpg

1zptqx2.jpg

2vnfais.jpg

vni32w.jpg

33c82uf.jpg

pokosio oko 2 ha livade, dosli mi danas iz telekoma jer mi je modem riknuo za vreme oluje u subotu, i dali mi nov, tako da sam sad ponovo uhvatio korak sa svetom :ppozdrav:

juros išao popravljao ovu vektru sa kojom vozim trke , pukao nosač španera zupčastog remena :udri:
a da bi njega skinuo moram skunuti uljnu pumpu :udri: a da bi skinuo uljnu pumpu moram skinuti karter :udri: a da bi skinuo karter moram skinuti zaštitnu ploču ispod koja mi štiti cijeli donji dio a ona sva zavarena odozdo za šasiju i debljine je 6mm :udri: :udri: :udri:

a večeras malo kod drugara na molitvu :ppozdrav:

savoris je napisao(la):
juros išao popravljao ovu vektru sa kojom vozim trke , pukao nosač španera zupčastog remena :udri:
a da bi njega skinuo moram skunuti uljnu pumpu :udri: a da bi skinuo uljnu pumpu moram skinuti karter :udri: a da bi skinuo karter moram skinuti zaštitnu ploču ispod koja mi štiti cijeli donji dio a ona sva zavarena odozdo za šasiju i debljine je 6mm :udri: :udri: :udri:

a večeras malo kod drugara na molitvu :ppozdrav:
Kako Savo :sta:
Kakve veze ima zupčasti kaiš sa uljanom pumpom

ma ono govno novi tip ima jedan roler koji je ustvari automatski zatezač zupčastog remena a montira se na uljnu pumpu , ima gore u njenom produžetku alumunijumski dio na koji se on zavrće

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh