Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mityoo je napisao(la):
Popravljao kočnice na zetoru! Kočioni cilindar u točku i pakne su još fabričke! Cilindar je sad procureo, a pakne sam samo oprao neftom i vrelom vodom visokim pritiskom, i vratio nazad!
Ti to nešto stalno kuburiš s tim zetorom i ursusom :sta:

pa kad je kvalitet! :haha:

i ja opsrkao kukuruz i konacno poceo moju detelinu da kosim i nije tako losa,kako su ovde pisali!

Ništa posebno. Smorio se na faksu a kasnije sam se častio rezervnim klinastim remenom (po savetu forumaša ni ta stvar ne sme da fali iz kutije s alatom ::namigivanje:: )

MONTOYA je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Popravljao kočnice na zetoru! Kočioni cilindar u točku i pakne su još fabričke! Cilindar je sad procureo, a pakne sam samo oprao neftom i vrelom vodom visokim pritiskom, i vratio nazad!
Ti to nešto stalno kuburiš s tim zetorom i ursusom :sta:
Pazi, ako kočnice posle 30 godina treba da se popravljaju, ja mislim da to i nije neko čudo.... Pogotovo ako uporedim sa IMT-om kojem kočnice nerade čim izađe iz fabrike.... A to što stalno nešto čačkam oko traktora je zato što volim da je sve ispravno, i čim nešto primetim, ja to odma popravim....

Sika je napisao(la):
jutros mi stigao mi trimer za travu,pa sam se ceo dan zajebavao oko njega...sklopio ga i posle isprobavao po dvoristu... :D

Lele... Ne bi da zamislim na šta ti sad liči dvorište! :haha: ::namigivanje::

Jutros mi se pokvare kola, pukne zubcasti kais... Ceo dan sam proveo oko toga sa mexanicarem dok smo popravili i na kraju smo udarili po 'ladnom pivu.... :ppozdrav:

Sika je napisao(la):
vala...sve sam iseckao dok sam ga sastavio... :ppozdrav:

:D E da mi je jedan Total kao što si ti... XD Dođi sutra i u moje dvorište da se igraš! Ima travuljine posle ovih kiša... Ma ima da uživaš! :haha: :ppozdrav:

Razumem te u potpunosti! Em kuća na lakat, em još na uglu ulice. Ima trave u prednjem dvorištu, trave u zadnjem dvorištu, trave u bašti, trave ispred kuće, trave iza kuće... Meni cela subota ode samo na košenje! :udri:

Kakve sam sreće, potamaniće ih neki sojkin grip pre nego što stignu da popasu sedminu onoga što imam! :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh