Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja danas odvezao onaj kavez na cinkovanje i posle toga ispeglao jednu iskrivljenu šasiju na kiperki prikolici ::novac::

Obisao Kucurski atar prema Zmajevu traktorom...strasno...blato do kolena.Kukuruze sam ospartao i oprskao pre ovih kisa i izgledaju :D

Iskopao dve betonske kocke od saobraćajnih znakova što su ih vozači pokosili.
Bio na njivi, strefio me blaži infarkt od onog što sam video.
Očistio sam filter vazduha na traktoru koliko sam mogao, zamenio ulje u njemu i podmazao sve što se podmazati može.
Premazao dasku pluga.
A sad jedem lepinje (one što imaju dobar postotak krompira u sebi :D ) i pijem pivo! :ppozdrav:

Preterao setvospremač na !.5 jutro.kolega posejao kukuruz,Promenuo ulje u Zetoru,Malterisao u štalog,po podne malo :spavam:...

ujutru otisao da obidjem jecam i ovas...sve je POLEGLO :udri: :udri:
popodne krunio kukuruz i pravio hranu za prasad...
uvece oko stoke i teko... ::namigivanje::

Evo ovo sam radio danas!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fwUvY4-RS9w[/youtube]

2ce5hg2.jpg

6f9hmx.jpg

21ka6it.jpg

Trebao si ranije skinuti crep,pa bi ove kiše pokupile prašinu i nebi tako prašilo. :haha:

Bacao AN,pa oprskao detelinu koju smo doneli ranije,od buvaca i oko 19h me zovu da baliram,ali nekao sam uradio oko 200 bala i poceo da zeza desni vezac..... :udri:

Farmer Bob je napisao(la):
Bacao AN,pa oprskao detelinu koju smo doneli ranije,od buvaca i oko 19h me zovu da baliram,ali nekao sam uradio oko 200 bala i poceo da zeza desni vezac..... :udri:
E moj farmeru, pa ti i nisi bio na sajmu ove godine?? Sto covece? :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh