Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
poceo sa remontom drugareve rolo balirke **greška li ti koliki preklop na lancanicima od onih valjaka zagrejemo lancanik do usijanja i nece da sidje i iscupam navoj na uniorovom radapcigeru

Noćas zagino :ppozdrav: do 2 kod drugara u Bijeljini, jedva ustao u 6 na posao, telio se ceo dan :ppozdrav:

@ torpedo

Date je neko terao da ostanes tako dugo sigurno bi pre stigao kuci i naspavao.

Bili u Basaid na vasar,(i to vasar,ne ovo ono) ::svaka cast:: kupio crevo za prskalicu,od mesaca,400din duzni metar i jos neke sitnice...bio u "E&M comerce" gledali rotacione kose,oko 1100evra polovne,ofarbane,sredjene..... :sta: videcemo..... :ppozdrav:

Evo gledam jutarnji program i oko 6h55min clan ZRENJANINAC daje izjavu novinaru. ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Čekam majstora za presu, malo da preredimo vezače...
@ Peto Posle dugog niza godina izučavanja došao sam do zaključka da je čovek životinja sa veliko Ž. :ppozdrav:

Svasta od jutros od pranja traktora,namestanja margina na sejalici za kuruze,i jos neke sitnice tako cackao popravljao pa sada u skolu :zli: :zli: :udri: :udri: :udri: :udri:

Kiša :kisa:, pregledan plastenik. Sve je O.K.
Švrljanje po poljoprivrednim apotekama da vidim šta ima. Bla, bla sa nekim poljoprivrednicima, a sve se svodi kada bi neko za mene nešto uradio ( čitaj daj mi novac a ja sa guza na guz ). Muka mi je od lijenih ljudi.
Malo u udruženju, uvijek isto nikako da se dogovore. Trebaju progurati jedan projekat, ali to ne ide nikako zbog nesuglasica ko će šta dobiti. Kao da je to džabe, ne čitaju svoje obaveze.
Itd. :ppozdrav: :kisa:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh