Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet frezao ceo dan a niko da plati :zli:

ZRENJANINAC je napisao(la):
to zato što imaš novu prskalicu pa kaže ajde da vidimo ko je jači pipa ili prskalica :D

mucobieno je napisao(la):
i danas pipa, izgleda da se bas dobro nakotila...

a neee... nova jos nije prskala, rus je bio u setvi, ali sad kad sve povrsine bude trebalo braniti, onda i nova krece u akciju... ih... :haha: :ppozdrav:

setao po repi pola dana nikako da nikne sva a i pipa je juce radila danas je nisam nasao a sutra cemo videti,juce je bas dobro radila

danas dovrsio oranje zapoceto jesenas, uzorao dedi oko pola jutra - jutro garevine i prosao setvospremacem oranje i nekih 4 jutra mu pripremio. Sutra planiram da prihranim psenicu folijarno.

Dragan18 je napisao(la):
danas dovrsio oranje zapoceto jesenas, uzorao dedi oko pola jutra - jutro garevine i prosao setvospremacem oranje i nekih 4 jutra mu pripremio. Sutra planiram da prihranim psenicu folijarno.
Cime je prihranjujes i kojom kolicinom? Danas sam isao da pogledam jecam i ne izleda bas najbolje, baceno je krajem februara 100 kg uree, pa sam mislio da prodjem i folijarno...

pa to cu jos videti sutra , ili Kemira(formulacija sa najvise fosfora ) ili Slavol. Mozda ubacim i koju kilu rastopljene uree , ce da vidimo.

Setva kukuruza do poslepodne,onda utovarali 3500 cigli(prva tura) na prikolice...ujutru istovar,pa jos jedna tura...a onda rostilj i :ppozdrav: :ppozdrav:

postavio gradjevinsku dizalicu
prevezao 2 prikolice drva
odvezao neki gradjevinski materijal nekih 10tak km
sa roto drljacom odradio nekoliko parcela
uzorao 2 parcele (manje)
i pred vece uspio malo :spavam: sad ustao

i jos da napomenem da me do podne kisa zezala kao malog majmuna :zli:

Biksnovao rotore na setvospremaču pa išao da isprobam kako sada rade i ujedno spremio 10 jutara.Predveče skinuo kontrolor hidraulike sa J.D-a i rasturio ga jer nešto ne valja u njemu.

Ništa, apsolutno ništa. Kiša pada već dva dana i nevjerovatno je hladno :kisa:
Kada će da se pojavi :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh