Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja samo sto sam se vratio sa setve,uspeo sam posejati 3 k.j. soje.Taman izlazim iz njive kad pljusak :ppozdrav:

Bio na dobrovoljnoj akciji "odbrana od poplave" :haha: Sanirali smo uz pomoc bagera,mesto gde nam je januara Tisa probila mali nasip i u potopila jedan deo atara.Druzenje se sutra nastavlja..... :D :D

Farmer Bob je napisao(la):
Bio na dobrovoljnoj akciji "odbrana od poplave" :haha: Sanirali smo uz pomoc bagera,mesto gde nam je januara Tisa probila mali nasip i u potopila jedan deo atara.Druzenje se sutra nastavlja..... :D :D
sutra i ja dolazim na ispomoc!

KishRobert je napisao(la):
Farmer Bob je napisao(la):
sutra i ja dolazim na ispomoc!
A Djoka?I on ima zemlje na ljutovo,a voli i pljeskavice :haha: opstina castila!!!

Dosao iz skole,seo u 539 i otiso i posejo 1ha kukuruza,nesto se naoblacilo pa nisam hteo da idem na drugu njivu da sejem.Sutra posle skole nastavak,jos 11 lanaca, 4 posejana do sad...

SasaK je napisao(la):
Dosao iz skole,seo u 539 i otiso i posejo 1ha kukuruza,nesto se naoblacilo pa nisam hteo da idem na drugu njivu da sejem.Sutra posle skole nastavak,jos 11 lanaca, 4 posejana do sad...
kod vas suvo?
kod nas ni sutra nista od sejanja!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh