Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta si ti to spremirao asfalt?Rale 83 je napisao(la):Isao u nabavku hemije, obiso PSS , obisao atar i otisao na setvospremenje , i najebo 5 opruge sam polomio
NJiva je 25 god bila pasnjak, zimsko oranje , A spremiosam je zajebalo vek sama prasinanikola indjija je napisao(la):sta si ti to spremirao asfalt?Rale 83 je napisao(la):Isao u nabavku hemije, obiso PSS , obisao atar i otisao na setvospremenje , i najebo 5 opruge sam polomio
daj link o toj raspraviPIFTA je napisao(la):Preradjivao mehanicki olt po topalovicevim slikama i mogu reci da radi dobro.
sutra i ja dolazim na ispomoc!Farmer Bob je napisao(la):Bio na dobrovoljnoj akciji "odbrana od poplave" Sanirali smo uz pomoc bagera,mesto gde nam je januara Tisa probila mali nasip i u potopila jedan deo atara.Druzenje se sutra nastavlja.....
A Djoka?I on ima zemlje na ljutovo,a voli i pljeskavice opstina castila!!!KishRobert je napisao(la):sutra i ja dolazim na ispomoc!Farmer Bob je napisao(la):Bio na dobrovoljnoj akciji "odbrana od poplave" Sanirali smo uz pomoc bagera,mesto gde nam je januara Tisa probila mali nasip i u potopila jedan deo atara.Druzenje se sutra nastavlja.....
kod vas suvo?SasaK je napisao(la):Dosao iz skole,seo u 539 i otiso i posejo 1ha kukuruza,nesto se naoblacilo pa nisam hteo da idem na drugu njivu da sejem.Sutra posle skole nastavak,jos 11 lanaca, 4 posejana do sad...