Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas malo vladimirca pretresao
nasitmao mu kocnice , pravio spanere poluga da ida sa strane posto kada su u X smetaju kardanu , jebemmu konstruktora :udri:

KishRobert je napisao(la):
SasaK je napisao(la):
Dosao iz skole,seo u 539 i otiso i posejo 1ha kukuruza,nesto se naoblacilo pa nisam hteo da idem na drugu njivu da sejem.Sutra posle skole nastavak,jos 11 lanaca, 4 posejana do sad...
kod vas suvo?
kod nas ni sutra nista od sejanja!
I kod nas isto tako danas nije moglo da se udje u njivu ali sutra se moze sejati ... Ako vreme ne pokvari.. :udri:

Farmer Bob je napisao(la):
Bio na dobrovoljnoj akciji "odbrana od poplave" :haha: Sanirali smo uz pomoc bagera,mesto gde nam je januara Tisa probila mali nasip i u potopila jedan deo atara.Druzenje se sutra nastavlja..... :D :D
Eto i mene sutra...

Danas sam se nervirao u pm .Doterao mi kamion blokove 12 paleta i nije mogao da udje u vocnjak,Poce da tone i proklizava , nego s puta stovario u vocnjak a uzbrdo mi do mesta gde treba da ih prenesem.Em sto nije mogao da udje nego jos morao da vozac ceka gazdu da mu donese ulje za dizalicu ( nije mogao da dize palete ).Ali tako ja cekam komsiju koji malo malo pa podbada da mu sve po spisku ali djavola nema ga nigde danas.

PS da sam juce umro nebi znao da je na actrosu novom branik od tanke plastike , polomi ga na jendom kraju vozac kad je pokusavao da udje

:zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli:

Prodali nešto rasada, predali rotkvicu i mladi luk, obilazili voćnjak kod Djuke, stala kiša :cao:

Posejao osam lanaca kukuruza do 15:00 pa nas neka suntava kisa oterala. :udri: :udri: Nije palo ni 2 litre, al taman da lepi na tockove... :udri: :udri:

Evo stala kisa,ceo dan danas rominja i pada a malo pre je pljustala pa me uhvatila na motoru .. :udri: :udri: :udri: Inace u ataru nista od posla ..

Lala iz Banata je napisao(la):
Posejao osam lanaca kukuruza do 15:00 pa nas neka suntava kisa oterala. :udri: :udri: Nije palo ni 2 litre, al taman da lepi na tockove... :udri: :udri:
kao da smo 10000000km udaljeni,ovde kako je nocas padala,do ponedeljka nista od posla u ataru.

Kod nas padne svaki dan po 2 l, i ja sam iznenadjen takvim razlikama. :sta: Juce sam sejao celi dan, dosao sam kuci u deset uvece.

jutros ustao u 5 pogledam napolje i vratimse na :spavam:. Bio u zadrugu dobio malo ::novac::al samo malo :zli: :zli: :zli:, spremio 3h za setvu i posejao 5h od toga 2 po kisi :udri: :kisa: pokiso sam ko p......

Trebao sam kupiti gumu za presu ali rešim da malo majstorišem. Prepravili 15-kinju felnu od kombija, isekli srce i od pločevine 7 mm napravili novo sa sve rupama. Ispalo odlično, uštedeo 60 E. :ppozdrav:

Čeprkao u radionici, pošto na njivu nemože....i neće ni moći ove nedelje!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh