Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spremao 10ha,pa zatim sejao 3 ha kukuruza do mraka...

Za sada popio dve rakijice, doručkovao pa razmišljam šta dalje... Jutrošnja kiša mi pokvarila planove :udri:

danas je bilo malo neobicno...danas me pozvao covek da mu spremim njivu za kukuruz...a to spremanje je podrazumevalo...oranje,tanjiranje,vlacenje,setvospremiranje i bacanje djubreta...
nzm kako ce to da mu bude sto je sve od jedanput uradio...ali vazno je da sam ja uzeo ::novac:: :D

Sika je napisao(la):
danas je bilo malo neobicno...danas me pozvao covek da mu spremim njivu za kukuruz...a to spremanje je podrazumevalo...oranje,tanjiranje,vlacenje,setvospremiranje i bacanje djubreta...
nzm kako ce to da mu bude sto je sve od jedanput uradio...ali vazno je da sam ja uzeo ::novac:: :D
Još ako je stigao da poseje biće mu bolje nego naše što su ovolike padavine upljevale kao da nije ni orano :udri:

>>>JOCO<<< je napisao(la):
@ZRENJANINAC
koko se pokazala nova prskalica

Ma strašna mašina.Milina raditi.Za sat vremena oprskam 10lanaca.Napravio sam i crevo za samopunjenje i dok popušim cigaru napunim 1000lit :D

Slika govori hiljadu reci...
34iskd2.jpg

dgt82e.jpg

20t2cnn.jpg

dm4feo.jpg

Napokon krenuo sa setvom.Još jedan dan mi treba da posijem sirak metlaš pa onda pičim kukuruz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh