Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spremao 10ha,pa zatim sejao 3 ha kukuruza do mraka...

Za sada popio dve rakijice, doručkovao pa razmišljam šta dalje... Jutrošnja kiša mi pokvarila planove :udri:

danas je bilo malo neobicno...danas me pozvao covek da mu spremim njivu za kukuruz...a to spremanje je podrazumevalo...oranje,tanjiranje,vlacenje,setvospremiranje i bacanje djubreta...
nzm kako ce to da mu bude sto je sve od jedanput uradio...ali vazno je da sam ja uzeo ::novac:: :D

Sika je napisao(la):
danas je bilo malo neobicno...danas me pozvao covek da mu spremim njivu za kukuruz...a to spremanje je podrazumevalo...oranje,tanjiranje,vlacenje,setvospremiranje i bacanje djubreta...
nzm kako ce to da mu bude sto je sve od jedanput uradio...ali vazno je da sam ja uzeo ::novac:: :D
Još ako je stigao da poseje biće mu bolje nego naše što su ovolike padavine upljevale kao da nije ni orano :udri:

>>>JOCO<<< je napisao(la):
@ZRENJANINAC
koko se pokazala nova prskalica

Ma strašna mašina.Milina raditi.Za sat vremena oprskam 10lanaca.Napravio sam i crevo za samopunjenje i dok popušim cigaru napunim 1000lit :D

Napokon krenuo sa setvom.Još jedan dan mi treba da posijem sirak metlaš pa onda pičim kukuruz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh