Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas malo farbanje, a onda prskanje pipe, pa nastavak prskanje herbicida....

Svaka cast mi u njive nemozemouci. Danas posetio zadrugu da vidim imali ::novac:: pa narucio kosilicu za travnjakm (350 e) otisao do kolege da preuzmem seme kukuruza koje je nedostajalo, dao zetu malo rane da prerani stoku :zli: :zli: pa zamenio sa njim po prase, zakrpio ogradu na cairu i jos puno toga Naporan dan :cool:

Šta nisam... Popravljao kočnice na kamionki, pa bio po veštak, pa kod kolege završili drljaču, pa se spremao za sutrašnji posao....

isao u pancevo po seme koje mi je nedostajalo i direktno sa kamiona uzeo p88 :D hvala kolegi Lali iz banata na telefonima i adresi. nadam se da se vidimo na sajmu i ja castim :ppozdrav:
da ne zaboravim da javno pohvalim gosn. dragana i njegovu apoteku "agros" iz panceva. seme pionira koje nisam mogao nabaviti niujednoj deltinoj prodavnici, on je nabavio. a tek cene su ekstra.

cukaneca je napisao(la):
isao u pancevo po seme koje mi je nedostajalo i direktno sa kamiona uzeo p88 :D hvala kolegi Lali iz banata na telefonima i adresi. nadam se da se vidimo na sajmu i ja castim :ppozdrav:
Sto nisi zvao? Kad si bio u Pancevu? Ja bio jutros. :udri: Mogao si da produzis jos 20 km do mene. Posto ti dao P88? Jel bila dobra cena?

@lalo, juce se cuo sa draganom i covek mi lepo rekao da ga zovem danas u 14h da bi bio siguran da mu stize seme. medjutim mene jutros uhvate "zivci" i krenem redom po apotekama u 13h sam bio u PA i upoznali se. covek mi rece da je kamion na utovaru i da za dva sata stize kod njega. tako da sam ladno imao vremena da te posetim, ovako sam sam ubijao vreme po pancevackih par birtija :ppozdrav: cena p88 je bila 3180d made in france.

evo sta ja sam danas radio samo sto nisam imao tanjiracu :udri:
o5tlbq.jpg

nn2qo3.jpg

to dok nisam posao na njivu :cool:
14b02f7.jpg

I ja sam danas pripremao njive...nego ljudi hitno mi tyreba jedna informacija,ali neznam gde da postavim ovo pitanje,jer ne vidim kao temu nesto o GENETIC PLUS hibridima....a znam da sam zimus citao da je neko od vas sejao,ako nije @branko,a ne vidim ga sad na mrezi.Jedan rodjak uzeo sortu RODNA,a neznamo na koj razmak da seje a i jos nesto o toj sorti :sta: znam da je FAO 600.Odgovor moze i ovde a i na pp. Hvala... :ppozdrav:

ja danas isao za surakom da dotjeramo vladimirca sto je kupio , pa veceras zaljevali malo :ppozdrav:
valja se :D

@mirmag , jel' to moja dizalica kod tebe :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh