Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
lezao ceo dan,a sutra cu da pecem rakiju,struzem drva i jos nesto radim (mozda)

Jutros jedva natovario 2 krmace , morao sam angazovati jos 5 ljudi medjuvremeno, pa na :ppozdrav: :ppozdrav: pa na vagu (557kg 2 komada) . Onda mi dosao kolega natovario puzni transporter sutra prodaje zito , isekao malo drva , stegla neka zimoca. Samleo malo jarme za stoku i napravio 2 drvene futrole za nozeve sto sam kupio 3 u trumi , treba mi jos 1 al me ubise dlanovi.

Prepodne poklao zecove, 10 komada za prodaju, i posle oko traktora malo... Poslepodne išao da pomognem kolegi da sklopi drljaču što je kupio...

Isao u SM i proveo celo do podne,popodne proveo oko traktora i onda sa drustvom na utakmicu,na pice...pa u grad...bese bas naporan dan,a kao slag na torti dosao janko da ga opet banujem. :D

N.A. da ti ovaj nije neki rodak?

e9xe1c.jpg

Bećarina pusta je napisao(la):
Trampio rotodrljaču od 3m za rotacijsku kosilicu za voćnjak i sad ode opet u voćnjak.
Dobro si ti to trampio ::namigivanje:: ja menjao ulje u Ajheru :cao:

Sinovi pre podne "brečili" jedno svinče a popodne raznose šut od stare kuće.Ja spremio traktore i nalivam vodu za sutra.Idemo da spremamo za suncokret.

bacao vestak komsiji pa onda isao gledati pipu na repi onda prskao zito i kukuruze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh