Zile90
Član
Jutros po provnozi bilo -4 opet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Свака теби част кад си пре две недеље могао да одредиш род. Ја сам тек данас "на сигурно". Топ тесјт остала 3%.Код мене се шљива одржала. Топ тасте и Јојо су сорте.
Kod mene se dobro održala prošle godine. Ali Jojo je počela da vene na stablu pa sam je obrao malo ranije nego što je trebalo.Топтејст добра шљива. Мени се прошле године "скувала" на дрвету кад су биле оне врућине.
Ја чекао да добро узри... па нисмо били спремни да беремо и спремамо и оде маст у пропаст.
Не памтим кад сам је видео. Карика: ацетамиприд+делтаметрин, 0,3-1л по хектару. Прецветавање и промена боје. Тренутно класика, Полукс (дупла концентрација активне материје, делтаметрин, у односу на Карику.чиме прскате и колико пута против осе
Zavisi za sta si planirao insekticid. Fides ti je za lisne vasi i mislim da nece biti efikasan za gusenice koje ti jedu list. Inace Fides se sme koristiti najvise dva puta u sezoni.Sta je najbolje da koristim kao insekticid za sljive u drugoj godini?
Prosle godine sam u par navrata prskao sa fides 200 sc . Ove godine sam samo jednom prskao isto sa tim insekticidom.
Razmutim malo prehrane preko lista i dodam fides 200sc,ona mala kesica za 10 l vode i tako par ledjnih preskalica ,to mi dovoljno za 100tinak sadnica.
Nisam siguran koliko cesto sme da se prska sa njim i da li je dovoljno dobar kao preparat?
Danas sam video po neku gusenicu ,kada sam orezao neke grancice, i negde i negde se vidi da je po malo list pojeden,nista strasno ,ali da suzbijam na vreme.