Пробај па јави. Избаци 50л по стаблу.Isplati li se orošavanje atomizerom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пробај па јави. Избаци 50л по стаблу.Isplati li se orošavanje atomizerom?
50lx3507kom=175350l vode taman u nepuna 390 atomizera da izbacim i miran sam i sve to u par satiПробај па јави. Избаци 50л по стаблу.
Kod nas je bilo -2.1cЗванично на рхмз станици мерена температура није била у минусу. Видећемо како ће бити сутра ујутру.
То ти кажем. Плус се то отопи преко дана па сутра.....опет.50lx3507kom=175350l vode taman u nepuna 390 atomizera
Kod mene -2,8.Kod nas je bilo -2.1c
Danas izgleda da nije smrzlaKod mene -2,8.
Koje sve šljive mogu da se razmnožavaju iz izdanaka ?
Imam neku sljivu od koje sam ranijih godina presadio par izdanaka I oni radjaju.Bude po neki plod,kuca mi je inace blizu reke pa gotovo uvek bude kasnih mrazeva i to je najveci razlog da nema nekog roda.
Znam da nije Ranjaca(Ranka), nije ni Madzarka,malo je krupnija od njih .
A ćale kaže da je ta sljiva Stenlej,a ja koliko sam ukapirao da su sve ove nove sorte Stenlej,Rodna,Lepotica kalemi ,pa mi nema logike da njihovi izdanci budu sljive?
Tužno ali istinito.Voce je zavrsilo.
Prosle godine je ovde bila cena sljive smesna, nije bilo ekonomske isplativosti platiti zene da se bere pa smo pustili da propadne.
Nudili smo ako bi neko hteo da bere-kupi i nosi sebi ali niko se nije javio, kod rodjaka isto propalo, 3h povrsine.
Lakse mi je kad je mraz skine nego kad lopovi hoce da uzmu dzabe.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Није лако у оба случаја.... јбг. радиш и кидаш себе а не видиш корист... али шта да радиш?Lakse mi je kad je mraz skine nego kad lopovi hoce da uzmu dzabe.