Bem ti zamalo da se zadavim
Vidim vi "prechani" preslisavate ovde po forumu pa rekoh ajd da se umesam napravili ste klan a?
- - - - - - - - - -
Da skratim posto je kasno
Moram da se osvrnem na cestu pojavu na forumu uglavnom od pocetnika a to je?
Trazenje "svetog grala" vocke koja ce nas namah obogatiti i postacemo multimilioneri itt obicno je krupna,ranija ili kasnija od svih niko je nema i stize kada te robe nema na trzistu
Jedna od najvecih zabluda u vocarstvu
Vecina onih koje znam a da su zaradili neki ozbiljniji novac od vocarstva zaradili su ga na jabuci "ajdared" i breskvi "red heven" dve najobicnije sorte u svojim vrstama i najsadjenije definitivno
- - - - - - - - - -
Da bi postao "glavni baja" kao rasadnicar ili vocar potrebno je odredjeno predznanje teorijsko i dosta rada nema sorte koje ce nas izbaciti iz proseka u orbitu slavnih nego dugogodisnji rad ,zalaganje i stalno usavrsavanje i vrlo je bitno ako vec nemas neko znanje proceniti ko je taj ko ga ima i nauciti od njega.
Stav ja sam najpametniji ne prilici ni onima koji su stvarno puni znanja jer to znaci da ne znaju osnvno a to je da niko i nikada ne moze znati SVE
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
l
teoretska iskustva kazes. odakle ti znas da je nemam. mozda imam vise sorti sljiva nego svi ti tvoji kalemari zajedno
Samo si ti hvali kad dodju sledeci put nece samo sadnice da ti pocupaju nego i one na rodu sto su
- - - - - - - - - -
Da nije Toma iskljucio net ko ovi korejanci kad ste se ucutali