fitomedicinar
Član
bar 2 nedelje nista ne diraj insekticidima, jedino ako ti nije kisa sprala sve odmah nakon prskanja.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rekao bih da se radi o stenleju a na onim slikama pored insekata izgleda da je probila i monilija.Zavisi koja ti je sorta šljive
Zaboravio sam da dodam, šljiva je osetljiva i na moniliju fruktigenu tj trulež plodova, pa ako budeš prskao insekticidom još jednom, dodaj i neki fungicid protiv truleži plodova. Vodi računa o karenci i imaćeš uslovno rečeno zdravo voće. Nije to baš kao organsko, daleko od toga, ali nije ni tako strašno. Ja nikad ne prskam posle faze plodova veličine klikera, do branja prođe i po mesec i po dana pa šta mu bog da, to je neka moja filozofija i to je za moje lične potrebe. Za prodaju pogotovo na veliko treba više povesti računa, ali treba biti moralan i ne trovati narod nego povesti računa o karenci.