Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sta mozes da radis ? Apsolutno nista . Da se nerviras samo . Pogledaj kod mene . U jednoj gajbi 5 sam nasao na gomili . Mlad zasad peta godina. Od 440 stabla ,ostalo oko 300 .Da znaš, tešim se da ih do sad nisam primećivao...
Mada gde je jedan tu je još neki sigurno.
490 stabla šljive imam u tom voćnjaku i sad šta raditi?
Odrasla jedinka žilogrizaA sta je to?
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ova godina će biti loša za sve proizvide od šljive.Kod nas 20-25 din.
Zbog nedostatka vremena u bastu jos nismo ulazili, (da je bolja cena potrudili bi se da bude vec sve zavrseno...)
U planu je pokupiti sve za dan i u kace.
Mada se ni tome ne radujem mnogo, rakija se ne prodaje vise kao nekad.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Prodaje se rakija, samo sve manje brlja.Kod nas 20-25 din.
Zbog nedostatka vremena u bastu jos nismo ulazili, (da je bolja cena potrudili bi se da bude vec sve zavrseno...)
U planu je pokupiti sve za dan i u kace.
Mada se ni tome ne radujem mnogo, rakija se ne prodaje vise kao nekad.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Е сад ћеш да се дружиш са воћкама. За тај број стабала ти треба још једн (једна) да полако обиђете и загледаш свако стабло у круг (отприлике 2-3 сата). Хваташ и гњечиш (комбиниркама, папагајкама и сл.). Иначе решење постоји: да ти је земља под воћкама стално мокра. У мокрој земљи се не излежу ларве.490 stabla šljive imam u tom voćnjaku i sad šta raditi?
Tanka je linija izmedju domaćina i budaleСвака част! Прави си домаћин.
StenlejKoja je to vrsta šlive?