Na ona 2 je metalni poklopac, ovo danas je bilo instant pokrivanje kad je kom krenuo da peni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I previseKao da je 5% neki secer.
Gde je uhvatilo dobrano (uglavnom ovo na slikama) morao sam 2x, ali neke parcele nisu toliko zarsale pa sam je bilo dovoljan jedan prohod.Odlican posao, svaka ti cast.
Koliko si prolaza isao frezom kad je ovako dobro uradjeno?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nije namotavala trava na frezu?Gde je uhvatilo dobrano (uglavnom ovo na slikama) morao sam 2x, ali neke parcele nisu toliko zarsale pa sam je bilo dovoljan jedan prohod.
Ne vodim niciju brigu, nego da ti dam pravi saldo sto se tice tih 5%Znam, nisam ni rekao da smo stavili 5% secera.
Lepo sto brinete.
Izvini, nemoj se ljutiti, ali ova rečenica je totalni nonsens! Veze sa istinom nema, pročitaj malo.I oni koji zele bolju fermentaciju.
Prijateljski savet, imas grupu na fb rakija i rakijasi uclani se i procitaj par tekstova pre nego sto odradis prepek.Znam za kvasce i hranu za njih da na taj nacin se dobije vise rakije nego sa 2-3% secera.
Izbor mesta kupovine sljive, tehnika cuvanja koma i ostalo radim kao rodjak koji godisnje pece oko tone minimum godisnje za potrebe kuce.
Uvek ima odlicnu rakiju, jos drzi u barikovim buradima,ja sam kupio didovo pre par godina