Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ни на памет ми тако нешто није пало а ево и логике: са 5% сам на јесен прскао кајсију због дефолијације; лист је остао 10 дана и за то време се азот деипоновао у гранчицама. Значи и да "спалиш" коров у ризому тј. корену би се депоновао азот па кад би кренуло ...Da li je neko probao da poprska travu u vocnjaku sa ureom npr 6% i tako je spali . Ako to funkcionise i ne steti vocu cini mi se bolja solucuja od prskanja totalom ?
Probas pa nam javis jel vrediPretpostavljam da je moje pitanje glupost cim niko ne odgovara . Moze li neko da mi bar u kratkim crtama objasni zasto ne treba tako raditi - ako ne treba tako . Verovatno ce i meni biti smesna moja pitanja za koju godinu ali sad ne znam dok ne pitam
Da li je rano ili nije nije ni vazno . Moje drvo sa cacankom ranom je obrano pre koji dan .Jel moguće da su rane sorte šljiva počele zrenje? Promenile su boju, meni je to rano?
Bere se već nedelju danaStvarno cacanska rana zrela vec sada? Jel kod jos nekog tako?
Vi juznjaci mislite da je klima gora kod vas ali sever je postao jos malo pa kao GrckaStvarno cacanska rana zrela vec sada? Jel kod jos nekog tako?