Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Требало је да се прска неким каптаном (2х до сада) па их не би било. За неки дан је каптан и 3. пут на реду.a ovde se vide i neke tackice po liscu .
Боже сачувај, дакле и киша може да донесе неки белај у воће.Definitivno je nesto palo sa kisom . Ili onaj pesak ili nesto iz Ukrajine . Grasak na otvoren je crkao kod svih a ja ga posadio ispod voca i tamo gde je krsnja tu je grasak jos ziv .
Е сад ће да га оставе у употреби, нарочито због "златне милијарде". У ЕУ су га забранили па су продужили употребу на још 5 год. (значи још 4), Сећам се једне студије од пре две деценије где су жабе губиле плодност и то збод нано трагова и то 20 км. узводно. Не знам како ће ратари без тотала, ал' не сумњам у хемијску индустрију кад је профит у питању.Опсовао сам кад сам прочитао овај текст на порталу РТС —
Задовољан, за разлику од Топ енд.Kakva su iskustva sa sljivom top taste?
Cekaj , cekaj i videces uskoro . Spustice se ovo i do vas pa ti onda isprobavaj sve i svasta pa ces nam dati recept ako ga bude biloI ja sam hteo bar jednu top taste da kupim i jojo, videh da ih hvale pre svega top taste... Ali gde naći da ti daju sigurno tu...
Primetio sam i ja da Banat 13 voli teorije zavere, iako ovde jasno je bilo da je nedostatak elemenata, nisam stručan da kazem sigurno je to ali se proba da se dodaje pa sta se pogodi...