Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја већ 12. годину, првенствено, користим њихове производе и задовољан сам. Обиђем 5-6 апотека па ако нема њиховог производа узимам заменски. Нисам приметио неке разлике. Обзиром да плаћам кешом прво испишем на картончету цене па се вратим код најјефинијег (а добијем и каса сконто).ali interesuje me da li je dobar program zaštite i prihrane od galenike?
Koja je cena KarikeКупио сам Карику, Галеникин препарат за шљивину осу. Чекам да опадну латице па ћу да третирам.
Изгледа да је и код нас исти случај. Лепо цветаше ранке шљиве, али слабо заметака, оштећени. Изгледа да се исто десило и са џенериком, што је за мене новост, јер џенерика нам како јој име каже увек роди добро, чак и кад шљива немамо ни за џем.jedna čudna stvar koja mi se prvi put dešava, šljiva tj zametak čim ostane bez latičnih listića već ubodena od ose. Ranijih godina odnosno oduvek protiv ose špricam tek kad se zametak skoro skroz "oljušti" , ove godine prvi put mi se dešava da je u toj fazi već ubodena. Verovatno blaga zima pa se osica ranije namnožila... nemam pojma uglavnom šteta je već velika...
Malte ne da se moralo u cvetu ići insekticidom.