Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da prvo orezati pa oprskati... verovatno da me nisi razumeo, idealno je oprskati voće bakrom pre početka same vegetacije i naravno odmah posle rezanja ali... pitanje je šta radite kada voće orežete npr u februaru mesec i više dana pre početka vegetacije, dali odmah oprskate i to je to... ili čekate pa prskate pred kretanje vegetacije... ili možda i jedno i drugo prskanje...
И шљиву и крушку са Зеофунги 6% и бор 0,3%. Ове године сам решио да пробам органику.Interesuje me sa cime krusku?
Ja prvi tretman protiv monilije idem sa Cormax, ubacujem i okvasivac Imox. Drugi tretman idem sa Cormax+Imox+Tenor. Za precvetavanje Mankogal+Tenor+Dimetogal...
Горски Цар зашто у други третман идеш са две различите активне материје против монилије. Мислим дали има потребе и које је твоје искуство? Поздрав.
И шљиву и крушку са Зеофунги 6% и бор 0,3%. Ове године сам решио да пробам органику.
www.i-zeolit.rs 011/8325568@YT1RDI, gde si uzeo ZeoFungi,
Jutros jaka magla idealno za moniliju
Ja prvi tretman protiv monilije idem sa Cormax, ubacujem i okvasivac Imox. Drugi tretman idem sa Cormax+Imox+Tenor. Za precvetavanje Mankogal+Tenor+Dimetogal...
Горски Цар зашто у други третман идеш са две различите активне материје против монилије. Мислим дали има потребе и које је твоје искуство? Поздрав.
Savetovase me strucnjaci da je tako bolje.