Тако је.људи скренули сте са теме.
Каква је ситуација личи ми на 3 прскања у цвету. Једно сам већ одрадио а два ће, изгледа, бити у кратком размаку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тако је.људи скренули сте са теме.
Ja sam jutros obisao sljive, cvetanje je vec uveliko krenulo. Tretiranje protiv monijije moguce je izvesti samo Avionom, posto traktorom niti moze da se ode do njive, niti moze sa njim da se udje u njivu, zbog prevelikog blata...
Dok se ne ocedi za par dana moze samo da se sanja o prskanju, ako izbegnemo da nas ne pojede monilija bice super!
Ја сам се разболео (због цене) кад сам видео како то ради агро-дрон. Носи 24,5 Л. хемије а пропелери му дођу као атомизер. Не мораш га наводити радиокомандама може програмски да опрска сам.Tretiranje protiv monijije moguce je izvesti samo Avionom, posto traktorom niti moze da se ode do njive, niti moze sa njim da se udje u njivu,
Interesuje me sa cime krusku?Ја сам се разболео (због цене) кад сам видео како то ради агро-дрон. Носи 24,5 Л. хемије а пропелери му дођу као атомизер. Не мораш га наводити радиокомандама може програмски да опрска сам.
Шта ћеш, сиротиња раја, морамо да чекамо да просуши. Малопре сам у дворишту испрскао шљиве и ране крушке.
..Ja sam jutros obisao sljive, cvetanje je vec uveliko krenulo. Tretiranje protiv monijije moguce je izvesti samo Avionom, posto traktorom niti moze da se ode do njive, niti moze sa njim da se udje u njivu, zbog prevelikog blata.
I ja moram protiv monilije. Sta preporucujete za moniliju?
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Kad bih oporskao krecom cela stabla par godina da li bi unistio lisajeve?Na slici, inace sljiva cacanska rodna kod mene, vidi se sta radi krec. Nazalost nisam prskao, nego samo krecio stablo.
Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk