marceta.b.
Član
Šljivari, kakva su vam iskustva od ranijih godina sa ovakvim vremenom u šljivicima, pošto su mi kajsije verovatno već obrane šta se može očekivati od šljiva, koliko je na njih uticao ovaj minus zadnjih par dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam licni primer, kad sam sadio vocnjake uvek mi je preticalo po nesto sadnica. Po sistemu da se ne baci, sadio sam ih na jednom delu placa koji ne obradjujem nego samo kosim. Razlika izmedju tih "kosenih" i onih koje obradjujem u zasadu je drasticna i po prinosu i po prirastu i po svemu...
Šljivari, kakva su vam iskustva od ranijih godina sa ovakvim vremenom u šljivicima, pošto su mi kajsije verovatno već obrane šta se može očekivati od šljiva, koliko je na njih uticao ovaj minus zadnjih par dana.
Iz licnog iskustva, te koje posadis u cose njive obicno ni ne djubris, ne okopavas, ne prskaas....