ari gorozup
Član
Napravio sam smjesu za prskanje i okrenuo vjetar pa oblaci i kisa, ima pet dana. Hoce li valjati ili da pravim drugu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To mi nije palo na pamet, svidja mi se. A posto u nekoj buducnosti nameravam da to berem tresacem,da li izbor krune igra neku ulogu ? Kolega u prethodnom odgovoru je predlozio vazu ali onda bi mozda trebalo da primarne grane idu vislje? Neko moje razmisljanjeosto poboljsana piramidalna ima centralnu pa tu moze da se bira gde ce ici tresac,da li ona onda ima prednost?
Problem je sto u mom kraju a i sire ne postoje takvi vocnjaci pa mi za sada ostaju samo forumi,internet.
Slazem se,pozvacu ih pa cemo videti.Ako ne postoje u tvom kraju, najsigurnije ti je da se posavetujes sa ljudima iz firme koja proizvodi tresace (iz miroljubovog linka). Oni znaju na kom razmaku sadnje i visini sadnice radi njihov tresac, pa tako i formiraj...
KOlege, jedn pitanje:
zbog kvara na prskalici nisam uspeo da odradim plavo kupanje na šljivi do sad, zaštitar mi je rekao da slobodno radim da neće oštetiti biljku s tim da nije video voćke, ono što je meni na oko problematično jeste što je čač.rana u fazi gde se pupoljku vrhovi već bele, tj kreće polako da se otvara cvet. Šta vi mislite?