Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Горски Царе, на коју дубину је трактор орао?
Nimalo,ja vadim 1 h 533 kom. Cacanske rodne u 15 godini.Dobar rod daje ali ne znas sta ces sa njom.Pre cetri godine 8 din,a radnik kosta 6,ona 2 kosta ulaganje u sljivik,rezanje,djubrenje,prskanje.Berace uvece moras da kesiras a ja naplacujem sljivu za 6 meseci.Znaci nema nista.Za rakiju treba mnogo sudova i trziste.Jedino Cacanska lepotica je ok ako dajes Rusima,mada i njih slabo ima a i traze brane sa peteljkom i da se malte ne nevide prsti beraca.Ovo poskupljuje berbu ali je i cena 4 puta veca od rodne.Stenley se pak prodaje susarama i cena je izmedju ove dve Cacanke.
Sljiva Bugarka posadjena na 5x4m, slike posle sadnje...
Majku joj kakvi su to uslovi kad ti sljiva popuni toliko rastojanje, imas li negde neku sliku odraslog stabla sa nekim ispod njega - i koji je prosek roda?
Pa ja sam nameravao da sadim jedno 4 hektara i mislim da oko nje nema nekog velikog posla, pa mi zato odgovara, a nadam se da se moze izvuci bar 2000 E po hektaru, toliko mi je dovoljno