Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam parcelu 240 Duzina i Sirina 11 metra... Da li je izvodljivo posaditi tri reda?? Sa jedne strane je takodje sljiva od komsije, a sa druge livada... Da li mogu stati 160 sadnica???
In Serbia the national drink is slivovitz or plum brandy. The country produces more than 420,000 tons of fresh plums each year, and distributes the popular alcoholic beverage throughout the world.
Неће људи да им расту изданци па калеме на џанарику. Џанарика има и дубљи коријен па мање трпи сушу.mene zanima zasto bi neko uopste kalemio ranku kad se ona razmnozava izdancima i zasto bi je orezivao kad ja samo obradjujem redovno i bacam djubrivo kao lud i radja svake god
Koja bi debljina i dužina mladara bila optimalno dobra za kalemljenje ..? Prošle godine sam dosta jako orezao jedan deo šljivika sa 12-ogodišnjom C.rankom. Krajem sedmice planiram da ga obiđem i ako vreme dozvoli isprskam i orežem, pa bih mogao pogledati da li ih ima i koliko ...ma nema nigde gde god sam trazio,jedino ako je nege neko sekao grane ili sl ili se polomila od roda pa iam nesto jer ih niko ne orezuje,a i ad ima tako nesto to bi biel zanemarljive kolicine,ipak cu morati ici do Ribarske banje da orezem tecine i da ih nadjubrim malo da mi izadju za cip