Gorski Car
Član
Grane ce svakako izbiti, samo je pitanje kako i gde. Sa pupoljcima si barem siguran da ce grane krenuti u zeljenom smeru, zbog lakseg formiranja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gorski reci mi ako mozes naravno, posto sam sa sljivom slabiji oko rezanja kako se od vegetativne grane pravi kratka rodna
Npr. na vazi mi na lepom mestu izbije vegetativna grana a nije na vrhu krosnje vec negde na polovini da li cu dobiti sta ako je skratim na 3 pupoljka?
Jel voljan da proda par lastara te sorte?
Ma sto ne bi smeo prodati te grane sto sada oreze, pa nece on praviti sadnice i prodavati, nego ovako ljudi par komada za sebe da prave nece nikom skoditi, a ako neko podigne vocnjak i za koju godinu ako ovo bude pravna drzava i tako nece moci prodavati plod od bespravno podignutog vocnjaka tj od divlje proizvedenih sadnicaMoracu da pitam. Nisam siguran sme li posto su mu stalno dolazili profesori sa instituta. Dovodili su i nekog nemca koji je privatnim avionom sleteo u Ladjevce i dolazio da gleda vocnjak. Potom su nemcu prodali pravo za celu Evropu.