Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja recimo prvu folijarnu prihranu radim u nekon intenzivnijem porastu plodova i obično sam uzimao VUXAL SUPER sa mikroelementima i kasnije pred zrenje sam koristio neku formulaciju sa puno kalijuma zbog ravnomernijeg zrenja, druga folijarna prihrana nije rađena, u zemlju sam u jesen stavljao NPK a u martu i maju KAN. Bor sam koristio , pa u poslednje 2 godine nisam ali pošto imam problem da mi se Č. Lepotica ne opraši do kraja kako treba tj.ostanu mi jedno 20% bez koštice i opadnu, pa ću sad dodati Bormax samo se još mislim da li u belim balonima ili u cvetu. A što se tiče folijarnog u cvetu, kao što rekoh ja to nisam do sada radio ali sam čuo i evo pročitao preporuku Agromarketa za njihovu Fitofert liniju ( vidi link dole) i oni su ovde malo preterali jer ga preporučuju non stop ali sam eto hteo da ubacim makar jednom, nije puno skupo ali sam hteo da čujem da li je neko koristio i video vajdu ili nije. A takođe imam nameru da jednom u toku godine ubacim Slavol, verovatno posle cvetanja, pa može nečije iskustvo povodom toga i period kada je to odradio, hteo bi da ne bude kad i Vuxal a opet da ne bude puno kasno jer sam čuo ili čitao da produžuje vegetaciju pa teško opada list.
http://www.fitofert.com/images/stories/fitofert/program-prihrane/voce/voce-003-x.jpg
A sa istim prskam i sljive i kajsije? od sljiva imam ceo vocnjak takav a od kajsija samo jeno stablo izgleda da komsjie vise vole kajsijeДобио си одговор у теми кајсија