Nisu baš od nje ali i te od kojih su roooodlileeeeJesu oni izdanci koje si mi poslao od nje?
I malo su kanda krupnije
A što Car reče, od nje bolje za radžu nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu baš od nje ali i te od kojih su roooodlileeeeJesu oni izdanci koje si mi poslao od nje?
Ako se ne varam, ovo je sorta koju kod mene zovu crvenka, prilicno rana, radja kao luda kad je dobra godina, a za rakiju je vrh! Razmisljam vec par godina da podignem sljivar sa njima, ali da mu udarim punu agrotehniku kao za "moderne" sorte... Bas me zanima kako bi se to pokazalo po pitanju rodnosti, kvaliteta i sl... Naravno, ne bih preterivao sa prskanjem i sl, ali ono osnovno obavezno, plus redovno freziranje, rezidba, prihrana, itd, isl ...šljiva divljakuša
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Crvena ranka baš zna da prerodi
Ovom stablu nikada niko nije poisvetio nikakvu pažnju osim što je eventualno zasađeno i, kad rodi, izudarano motkom da se otresu plodovi.
Od kad je crvene ranke.a od kad to ima problema sa alternativnom rodnoscu crvene ranke
e to da
ajd da stavim slikui stenleja u osmoj godini
(samo što on i nije za radžu )
[/URL][/IMG]